Gogić: "Da ime Napredak izaziva strahopoštovanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.07.2014.
21:43
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca promovisao je u utorak novog šefa stručnog štaba Sinišu Gogića koji je pri prvom obraćanju novinarima obelodanio koje su mu ambicije u predstojećeoj sezoni.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca u utorak je predstavio javnosti novog šefa stručnog štaba Sinišu Gogića.

Novi trener Napretka odradio je prvi trening sa ekipom u utorak a onda se obratio novinarima i priznao da mu je čast što je posle internacionalne trenerske karijere ima priliku da radi u fudbalskom gradu kakav je Kruševac.

"Bez obzira što sam mnogo godina u inostranstvu pratim srpski fudbal. Otišao sam iz Jugoslavije a vraćam se u Srbiju. Dolazim u veliki klub, u sportski grad u kome sam igrao fudbal u staroj Jugoslaviji, znam šta je Napredak, znam navijače Napretka i znam da sam došao u sredinu u kojoj se fudbal voli" rekao je Gogić.

Siniša Gogić rekao je da se nije dvoumio kada je dobio poziv čelnika Napretka i da je brzo postigao dogovor sa Markom Miškovićem.

"Sa Markom Miškovićem sam razgovarao, sviđa mi se njegov plan i projekat, i mogu vam reći da mi prija ovaj dolazak ovde i promena sredine. U saradnji sa članovima uprave, igračima i trenerskim timom cilj je napraviti stabilnu ekipu, da budemo prepoznatljivi po igri. Pokušaću da donesem nešto novo i nadam se da ću uspeti u tome. Ambicija mi je da pomena imena Napredak izaziva strahopoštovanje u fudbalskim klubovima" dodao je Gogić.

Bivši fudbaler Radničkog iz Niša u prošlosti je radio na Kipru i u Grčkoj a tokom prethodne sezone imao je priliku da uživo gleda duel Napretka i Partizana.

"Imao sam sreće da uživo gledam utakmicu Napredak-Partizan, gde je Napredak odlučio o tituli u predhodnom prvenstvu. Prvog dana sam igračima rekao da želim da funkcionišemo kao porodica, jer samo zajednički rad i na treninzima i van treninga može da da rezultat" zaključio je Gogić.

Napredak će prvu utakmicu u sezoni 2014/2015 odigrati 9. avgusta pred svojim navijačima protiv Čukaričkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke