Gobeljina poruka navijačima pred Liverpul! Šta mogu da očekuju?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.10.2018.
10:47
Izvor: Sportske.net

Ovaj momak pruža sve zapaženije partije i postaje sve značajniji za igru Zvezde. U poslednje vreme, minutažu koristi i postizanjem lepih golova. Tako je bilo i sinoć...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zvezdin ''univerzalac'' Marko Gobeljić nastavlja da trese mreže ove sezone u Superligi.

Sinoć je protiv Rada postigao već treći gol u sezoni, iako uglavnom svoje šanse čeka sa klupe za rezerve. Sinoć je od prvog minuta bio na terenu, a treneru Milojeviću se odužio pogotkom za 2:0 u finišu prvog poluvremena, posle odličnog centaršuta Miloša Degeneka sa desne strane.

''Tokom karijere provodio sam dosta vremena u napadačkim akcijama, tako da mi ovo danas nije bilo strano. Drago mi je što sam postigao još jedan gol i zahvalio bih se Degeneku na odličnom centaršutu. Zbog svakog gola u crveno-belom dresu sam izuzetno srećan. Mnogo mi znači za samopouzdanje pred put u Liverpul'', istakao je Gobeljić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Zvezda je na kraju slavila sa 3:1, što joj je 11. pobeda u 12 odigranih kola u Superligi, a to je ujedno bila i lepa uvertira za ono što crveno-bele očekuje u sredu na ''Enfildu'', protiv Liverpula.

Tim povodom, Gobeljić je uputio poruku navijačima Crvene zvezde. Šta oni mogu da očekuju u ovoj utakmici?

''Svi živimo za takve utakmice. Znamo čiji grb nosimo na grudima i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat.

Naši navijači su nas ponovo na prelep način ispratili, njihova podrška je neverovatna i mnogo nam znači'', poručio je Gobeljić.

Podsetimo, utakimica Liverpul - Crvena zvezda igra se u sredu od 20:55 na ''Enfildu'', u okviru trećeg kola Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Monday, 22.10.2018
08:36

Gobelja reci nam koliko razlike da pobijedimo i mi na kladionici. Nije mogao neko uplatit tacno 5 a da i vi to niste znali.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 21.10.2018
12:17

PSG ne sme da se ponovi pa makar izginuli svi na terenu.

avatar
skoneee????
Sunday, 21.10.2018
11:55

Samo nemojte da nas obrukate mnogo😁 . . .u parizu je bilo svasta 🤫. . .boga mi ne bi me cudilo da u liverpulu pocnete da otkupljujete staro gvodje😂😂😂😂 . .da povadite putne troskovee . . 😁😊

avatar
Апис
Sunday, 21.10.2018
10:53

Као навијач, ако буде испод 4:0 за Ливерпул, бићу презадовољан.

avatar
vladimir djordjevic
Sunday, 21.10.2018
11:04