Gobeljić: "Ovaj trenutak sam sanjao čitav život"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.11.2017.
23:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije mu bio prvi put da postiže gol na "Marakani" ali je gol u Zvezdinom dresu sanjao čitavog života.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ubedljiv trijumf Crvene zvezde nad Radnikom (5:0) obeležen je het-trikom Aleksandra Pešića ali i prvenscima Marka Gobeljića i Branka Jovičića.

"Raduje me što smo danas ponovo pokazali da svako ko izađe u Zvezdinom dresu daje svoj maksimum i bori se za grb koji nosi na grudima. Uradili smo ono što je šef tražio od nas, pobedili smo i to je najvažnije", kaže Marko Gobeljić.

Zvezdin univerzalac već je pogađao na "Marakani" ali je prvenac u crveno-belom dresu za njega bio nešto posebno.

"Izuzetno sam srećan što sam postigao prvi pogodak u crveno-belom dresu, ovaj trenutak sam sanjao čitav život, da proslavim gol sa našim navijačima na severu", kaže Gobeljić.

Ipak, strelac vodećeg gola ističe da ga više raduje to što se u strelce upisao Branko Jovičić koji je večeras odigrao prvu utakmicu posle tri i po meseca.

"Moram da istaknem da sam mnogo srećniji zbog Brankovog prvenca, nego zbog svog. On je izašao iz teške povrede i drago mi je što se na ovakav način vratio", rekao je Gobeljić.

Bivši fudbaler Napretka iskoristio je priliku da čestita Aleksandru Pešiću na novom het-triku, a prvenac u Zvezdinom dresu posvetio je porodici i prijateljima.

"Pre utakmice mi je Branko Jovičić rekao da dotrčim do njega ukoliko postignem gol. Već tada sam rekao da, ukoliko zaista dam gol, neću znati gde ću. Hteo sam da posle proslave na severu odem do njega, ali nije bilo vremena, sudija je već označio nastavak meča", konstatovao je Gobeljić.

Valja podsetiti da je na startu prethodne sezone Marko Gobeljić postigao gol protiv Crvene zvezde ali ga nije proslavljao zbog svog navijačkog opredeljenja.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 30.11.2017
09:32

Srce mi je puno kad vidim koliko ovaj covek voli Zvezdu. Niko Zvezdo nema sto imas ti Srbija i srpska dijaspora te voli.

avatar
ZubA
Thursday, 30.11.2017
03:30

Ovaj Pešić je kidalica. Verujem da sam jedan od retkih koji su verovali u njega. Nije sebican, strasan osecaj za gol ima. Nekako me podseca na Mrđu, mislio sam da posle njega necemo dugo imati nekog bombardera tako. Nekada on i Dauda, a sad Pešić i Boćko. Strasni tandemi.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 30.11.2017
01:04

Kada pogledam ko nam je trener,kakve igrace imamo,koliko ginu na terenu,ovo nam je u zadnjih 20 godina najbolja generacija,mozda neki nemaju odredjeni kvalitet,ali srce ostave svaku utakmicu.