Gobeljić otkrio, Šaćiri mu se obratio na srpskom, evo šta mu je rekao!

Autor: Ivan Cvetković
subota 27.10.2018.
12:32
Izvor: Sportske.net, informer

Prštalo je u duelu dvojice rivala.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Crvena zvezda je izgubila od Liverpula rezultatom 4:0 u trećem kolu Lige šampiona, a jedan od najraspoloženijih fudbalera "Redsa" bio je Đerdan Šaćiri.

Naravno, Švajcarac je bio posebno motivisan, ali i čuvan od strane Marka Gobeljića koji je otkrio neke interesantne detalje sa utakmice na Enfildu.

"Gledao sam da igram fudbal i da što manje komuniciram sa njim. Kvalitetan je igrač, ima nisko težište. U svaki duel ulazim muški, na loptu, a tako je bilo i sa Šaćirijem", kazao je Zvezdin univerzalac, prenosi Informer.

"Posle jednog takvog duela me je opsovao i to na srpskom, čak i zapretio prstom. Uzvratio sam mu istom merom, jer nikom ne ostajem dužan. Posle toga nije smeo da dođe na moju stranu, stalno je bežao u sredinu. Nisam izgubio nijedan duel protiv njega."

Gobeljić smatra da je teško očekivati Šaćirija u revanšu u Beogradu.

"Čisto sumnjam da će on doći u Beograd. Sve je na njihovom treneru Klopu, on odlučuje o Šaćiriju. Lično, voleo bih da dođe, da doživi i oseti malo atmosferu na Marakani."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 27.10.2018
16:21

Da doživi opet tebe Gobelja.Takav uvek budi, neka pamte Srbomrzci ko smo i kakvi smo-

avatar
Südkurve München
Saturday, 27.10.2018
13:07

Saciri da dodje u svoju domovinu !!!!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 27.10.2018
12:59

auuuuu bas si ga uplasio...

avatar
sole
Saturday, 27.10.2018
12:46

Voleo bih da jednom kao drzava sazremo i da shvatimo koliko NE obracanje pažnje na Sakirija bi u stvari doprinelo Zvezdi i Srbiji...Ignorisati ga kao osobu igraca bi donelo vise koristi vec zvizduci ,psovke i pozivanje na linc
Ne dozvolimo da se desi ono sto ONI ocekuju,budimo makar jednom iznad njih
Zvezda to moze zadivimo fudbalski svet pesmom i koreografijom a ne da dan posle utakmice pune novine člancima o nama kao divljacima i ponavljaju ZNALI SMO
Budimo ono što NE očekuju VELIKI NAROD VELIKI KLUB !!!

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 27.10.2018
16:33

Treba mu valjda dozvoliti da on nekako ponižava.E,pa,zato sam da takvi pamte za uvek šta su činili.Ali, potrebno je biti veliki majstor i naneti mu užasan problem a biti nekažnjen.To je pobeda.Šaćiri je imbecil,to se vidi na njemu,samo ko ume da vidi.

avatar
Dragan Mrdakovic
Saturday, 27.10.2018
16:52

Bravo za komentar. Pa još Terzić doliva ulje na vatru. Jednostavo, ignorišimo provokacije, jer svojim dosadašnjim ponašanjem samo štetimo sebi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 27.10.2018
12:44

Ako si mu rekao Gobelja.