Gobeljić objasnio svoju ''spretnu reakciju'' kod gola, a onda se okrenuo Totenhemu

Autor: Darko Mitrović
subota 19.10.2019.
11:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin bek postigao svoj prvi gol u novoj sezoni.

Nikola Krstic/Sportske.net
Nikola Krstic/Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć upisala očekivane bodove na svom terenu protiv Rada, slavila je sa 3:1, pa sada može mirno dasepriprema za spektakl u utorak u Londonu, protiv Totenhema u Ligi šampiona.

Konačan rezultat sinoć na ''Rajku Mitiću'' postavio je Marko Gobeljić, preciznim udarcem iskosa sa desne strane u suprotni ugao gola gostiju.

Fudbaleri Rada su signalizirali igranje rukom u toj situaciji, ali Gobeljić je iz svog ugla objasnio šta se zapravo dogodilo.

''Znači nam pobeda posle reprezentativne pauze. Odigrali smo dobar meč i zasluženo pobedili. Šteta za primljeni gol, ali trudimo se da učimo iz svake utakmice.

Drago mi je što sam postigao pogodak, hteo sam da centriram, ali mi se lopta vratila. Spretno sam reagovao i uspeo sam da iznenadim golmana. Rad je pružio dobar otpor, ali mislim da smo bili bolji večeras'', istakao je Gobeljić za klupski sajt.

Posle meča otkrio je i deo Zvezdine taktike u ovom meču.

''Igrao sam beka, ali sam stajao visoko. Šefova ideja je bila da ih napadnemo po bokovima, tako da smo i Rodić i ja imali zadatak da idemo napred i centaršutevima pokušavamo da “slomimo” odbranu gostiju. Upravo sam kod postignutog gola stajao visoko i drago mi je što sam večeras postigao prvenac'', objasnio je Gobeljić.

Ono što sada sledi je mnogo važnije - dvoboj sa Totenhemom u trećem kolu Lige šampiona.

''Okrećemo se utakmici sa Totenhemom. Posle pobede nad Olimpijakosom, kao i nakon trijumfa protiv Rada, u veoma dobrom raspoloženju dočekujemo susret u Londonu. Ne bih rekao da su u krizi, kvalitetna su ekipa i imaju naše poštovanje. Šteta što nema organizovanog navijanja, ali verujem da ćemo imati dobru podršku u Engleskoj'', zaključio je Gobeljić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
14:17

A o tome sto si primirio loptu desnom rukom ni rec? Dva gola su vam neregularna, nije bio ni penal za njih, hajde da vam poverujem i da nije svirao cist penal za vas, ali, dve (velike) greske sudija na stetu vasih protivnika i opet drugi (vise ili isto, ali, gotovo nikad u manjoj meri) osteceni nego (sto ste) vi, vec vidjeno...

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 19.10.2019
12:42

Jel spretno znači primiti rukom loptu?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 19.10.2019
11:23

U utakmici u kojoj za Rad ne postoji prekršaj do 2:0 za zvezdu, u kojoj Rodić i Gobeljić izvode aute sa po 10-15m unapred od mesta auta celu utakmicu, u kojoj sudija umesto da isključi Rodića u 56' dosuđuje novi zvezdanaesterac i umesto 1:1 čak i po tim pravilima koja su važila do tog 66' kada bi Rad izjednačio i imao igrača više zvezda je vodila sa 2:1 i imala 11 na 11 ako računamo da su golman Rada novopečeni reprezentativac U21 Srbija i levi štoper Rada ponikao u Brodarcu i bivši igrač Brodarca igrali za Rad, a ne za zvezdu, mada je to teško reći. I sve to je zvezdi bilo malo da reši utakmicu jer je upravo nakon gola Rada morao da izvadi odličnog Ilića protiv koga Gobeljić ništa nije mogao 2/3 utakmice i da uvede Kasalicu koji je ostavljao Gobeljića samog tako da je bilo pitanje trenutka kada će da asistira ili da gol, a dao ga je uz pomoć ruke, a da se golman jedva i bacio da pokuša da obrani. Ali reprezentativci zvezde Rodić i Gobeljić su prezadovoljni, Rodić suđenjem, Gobeljić igrom, još samo da čujemo Pavkova da nam kaže da je zvezda zasluženo pobedila, a pitanje je da li i bod izvukla pa da pobrojimo te pobede u nizu, pobede Supermiloja, rekorde i ostala čudesa i da nam ovde navijači zvezde objasne kako je Partizan sa njegovom upravom nesposoban da se takmiči sa zvezdom i da je zato zvezda zasluženo bolja i prva na tabeli i da će lagano uz -20 ili -30 Partizana doći do titule i LŠ i para i novog budžeta od 60M € i novog tima od 30M € i da je Terza mađija i da Marin najbolji stranac u istoriji srpskog fudbala i da se bolje živi u Srbiji otkad je simbol srpstva spasio fudbal od Toleta od koga su dobijali po 4-5 zvezdanaesterca po sezoni jer je sada sve uznapredovalo toliko pa i srpski fudbal da dobijaju po 4 zvezdanaesterca (2 Inđija, 1 Napredak, 1 Rad) u samo 5-6 kola, nego je i to malo, treba nastaviti sa napretkom srpskog fudbala kao što Raka kaže trebao je penal za zvezdu i u Večitom derbiju kada je Stojković faulirao Bena pa da zadovoljstvo bude upotpunjeno i "pobedom" u derbiju tj. sa svih pobeda jer je samo to regularno i jedino ispravno.