Gobeljić objasnio, evo kako će Zvezda imati podršku ''Delija'' iako će tribine biti prazne!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.05.2020.
16:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To se akumuliralo...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Superligaši sutra počinju sa treninzima i ubrzanim pripremama za nastavak prekinute sezone.

Bek Crvene zvezde Marko Gobeljić jedva čeka da ponovo istrči na teren posle jednoipomesečne pauze.

''Nisam mogao da zamislim da ćemo biti bez fudbala ovoliko dugo. Kada je čitava ova situacija počela znali smo koliko će nam nedostajati treninzi, Marakana i utakmice. Zato sada sa velikim nestrpljenjem iščekujemo povratak na teren.

Svaki trening nam je u Zvezdi uvek bio uživanje, ali siguran sam da ćemo od sada još više da cenimo svaki minut proveden na terenu i da ćemo radovati svakom danu na Marakani.

Naravno, mnogo toga treba da bude urađeno kako bi bio omogućen nastavak rada na otvorenom, kao i našeg prvenstva, ali ne sumnjam da će svaki pojedinac u srpskom fudbalu biti maksimalno odgovoran.

Znamo koliko je bitno da pazimo i sebe i druge kako bi nam se životi vratili u normalu. Na našem stadionu su obezbeđeni svi uslovi, a na nama je da poštujemo mere dokle god ne budemo mogli da kažemo da smo u potpunosti pobedili neprijatelja'', istakao je Gobeljić.
-
Baner live stream

Kada se sezona bude nastavila, utakmice će se igrati bez podrške navijača, ali Gobeljić tvrdi da će i pored toga osećati huk sa tribina. Objasnio je i zbog čega...

''Naravno da su to pune tribine i pesma sa severa. Ništa drugo na svetu ne daje tako snažan motiv i vetar u leđa kao naši navijači. Mnogo nam nedostaju, sigurno nam neće biti lako bez njih u nastavku prvenstva.

Ipak, oni su toliko puta napravili spektakl na našim utakmicama, da će nam njihova podrška još dugo odzvanjati u ušima, čak i kada tribine zbog bezbednosti svih nas ostanu prazne'', zaključio je Gobeljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke