Gobeljić: "Na Zemun u punom sastavu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.10.2017.
12:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Poslednju utakmicu prve faze ligaškog dela sezone fudbaleri Crvene zvezde igraju u nedelju u Gornjoj Varoši.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ekipa Vladana Milojevića savladala je Spartak (1:0) u odloženoj utakmici 9. kola Super lige, a već u nedelju je čeka novi test.

Crveno-beli u poslednjoj utakmici prve faze ligaškog dela sezone gostuju Zemunu, ekipi koja je u sredu pružila dostojan otpor aktuelnom šampionu Srbije.

"Zemun je debitant u ligi, izuzetno su motivisani. Već su u dosadašnjem delu prvenstva pokazali da mogu da pruže izuzetan otpor protivnicima. Zato ćemo morati da uložimo sve napore kako bismo pobedili na gostovanju", kaže Marko Gobeljić.

Zvezdin univerzalac juče je ponovo počeo utakmicu u veznom redu a završio u defanzivnoj liniji usled lakše povrede Filipa Stojkovića.

"Nije mi bilo teško da se u drugom delu igre vratim u odbranu, navikao sam da menjam pozicije. Stojković se povredio pa sam prinudno morao da se vratim na mesto beka, a to je pozicija koje mi i više odgovara. Sve nas raduje što je Žule dobro, što nije reč o ozbiljnijem problemu, to nam je najbitnije", dodaje Gobeljić.

Ono što u datom momentu najviše muči stručni štab jesu povrede igrača i umor koji osećaju pojedinci sa najvećom minutažom.

"Znamo da nijedan meč za nas nije lak i da u svaki susret moramo da uđemo sto posto koncentrisani i spremni kako bismo ostvarili pobedu. Već za četiri dana igramo novu utakmicu, moramo što pre da se oporavimo i da igrači koji su povređeni saniraju probleme kako bismo mogli da igramo u punom sastavu", zaključio je Gobeljić.

Utakmicom sa Zemunom crveno-beli će kompletirati prvu fazu ligaškog dela prvenstva ali će do kraja godine odigrati još dosta utakmica jer sledi drugi deo grupne faze Lige Evrope i nastavak takmičenja u Super ligi i Kupu Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke