Gobeljić isključen posle preoštrog starta, Zvezda sa igračem manje

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2019.
22:12
Izvor: Sportske.net

Trener Milojević odmah je reagovao.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle petnaestak minuta u drugom poluvremenu, rezultat je onaj iz prvog, Zvezda vodi 2:0, a ono što je pokvarilo utisak ove večeri jeste neoprezan, preoštar start Marka Gobeljića na sredini terena, pored aut linije, gde je sa obe noge uklizao na Slavickasa i za sudiju nije bilo dileme - crveni karzon za Zvezdinog beka.

Nadamo se samo da fudbaler Suduve ipak nije doživeo prelom noge, ali hitna pomoć ga je odmah odvezla sa terena.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je odmah reagovao izmenom, poslao je Boaćija u svlačionicu, a priliku da zaigra dobio je Filip Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Tuesday, 16.07.2019
23:34

U obrnutom slučaju, sad bi pisalo brutalan, divljački, mesarski start! Nadam se da će ga UEFA debelo kazniti!

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 17.07.2019
10:48

Ovo i jeste brutalan, divljacki i mesarski start. Apsolutno neshvatljiv i nepotreban. Prakticno sluzi kao dokaz inteligencije, jer ovo samo neko bez mozga moze da uradi... Ovo je u praksi manifestovan totalno sumanut stav ovdasnje javnosti i naroda da se neznanje moze nadoknaditi lozenjem bez ikakvog pokrica. Odigrao kriminalno losu utakmicu i sad se tripuje da ce to sto u duel ulazi da osakati nekog anulirati tu cinjenicu. I treba da dobije duzu kaznu, iako znam da nece.... Ne kapiram samo sta znaci ovo "u obrnutom slucaju"? Crno je crno, nema veze sa stranom koju si zauzeo...

avatar
nemam pojma
Wednesday, 17.07.2019
22:13

Pošto je ovom Vidiću iluzorno bilošta objašnjavati, tebi mogu da odgovorim, pošto se sa svim slažem što si napisao. U obrnutom slučaju se odnosi na naše sportske "novinare", koji će za isti slučaj upotrebljavati različitu terminologiju, u zavisnosti kojoj ekipi igrač pripada, što je po mom mišljenju nedopustivo i neprofesionalno.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 17.07.2019
13:34

Mislis kao kad je everton slomio nogu mudrinskom,nije se izvinio,i dobio samo zuti karton tako?

avatar
aleksbn
Tuesday, 16.07.2019
22:52

Naravno da je prelom noge, vidjelo se i i direktnom prenosu, a kamoli posle ponovljenog snimka. Ovakvima bih za ovako nesto suspenziju od 6 mjeseci dijelio kao konfete. Taman bi imali vremena da probaju neki drugi sport, tipa ragbi, karate, MMA... Nesto blize njihovom shvatanju sporta.