Gobelja o fizički i emotivno ispražnjenoj Zvezdi, koliko mogu u narednom meču?

Autor: Beta Beta
petak 26.10.2018.
20:16
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je danas da očekuje da će se ekipa dobro oporaviti do prvenstvene utakmice sa Mačvom, posle napornog duela sa Liverpulom u Ligi šampiona.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

"Očekujemo tešku utakmicu jer je svaki meč posle nastupa u Evropi, pre svega zbog fizičkog i emotivnog pražnjenja, težak. Mačva se pokazala kao nezgodan protivnik, pogotovo na domaćem terenu. Imali smo prošle godine neprijatno iskustvo u Kupu kada smo posle penala poraženi. Sada je vreme da popravimo utisak na tom terenu. Još jedna bitna stvar jeste da je ekipa Mačve promenila trenira, došao je Darko Tešović i sigurno će on doneti nešto novo ekipi", rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u nedelju od 16.30 u Šapcu protiv Mačve, utakmicu 13. kola Super lige Srbije. Beogradski tim u utakmicu ulazi posle ubedljivog poraza protiv Liverpula od 0:4 u Ligi šampiona.

"Igramo na svaka tri dana, takmičimo se na tri fronta i nemoguće je da umor ne postoji, ali on će do nedelje nestati. Savremen fudbal, igra na tri fronta koju mi sada praktikujemo, tera igrača da se što brže oporavi i spremi za sledeći meč. Dobra stvar je što naš trener ima dobru ekipu i uz određene promene u ekipi i osveženja, spremni dočekujemo meč sa Mačvom", naveo je on.

Gobeljić je rekao da je svako iskustvo iz Lige šampiona dragoceno, pošto mnogi igrači nemaju privilegiju da igraju na takvom nivou.

"Zato mi iz svake utakmice izvlačimo pouke i verujem da ćemo tek pokazati kvalitet, da iz dana u dan rastemo i kao tim i kao pojedinci. Ukoliko nastavimo u kontinuitetu da igramo u Ligi šampiona, siguran sam da ćemo da budemo sve bolji u evropskim okvirima, a još dominantniji u Super ligi", dodao je Gobeljić.

Posle 12 kola u Super ligi Zvezda je prva na tabeli sa 34 boda, a Mačva zauzima deveto mesto sa 13 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Saturday, 27.10.2018
14:41

Samo kod nas igraci nisu spremni da igraju vikend-srijeda. Kad pogledas ove najjace ekipe uvek nastupaju skoro u identicnom sastacu, a mi mienjamo 6, 7 igraca pa se ekipa prakticno uigrava u LS za LS

avatar
zg partizan igokea
Friday, 26.10.2018
21:54

Moramo ih pobediti da ustedimo partizanu placanje premija.

avatar
Matrix
Friday, 26.10.2018
21:52

Kad zavrsite sa izvlacenjem pouka, dajte bar neki gol u LŠ

avatar
NemanjaVidic No1.
Saturday, 27.10.2018
06:39

Dali gol osvojili bod u najtezoj grupi u ls,dok ste vi imali 0-0-6

avatar
gorango
Saturday, 27.10.2018
14:03

Dali PSG-u. Pozz za komsiluk.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.10.2018
21:43

Drugi i treci tim za nasu ligu su sasvim dovoljni za titulu.

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 26.10.2018
21:35

Vama su potrebne česte i jake utakmice.Ako želite da budete neko u fudbalu.Bez toga nevredite ništa,smanjili bi gledanost jako i povećali nezainteresovanost,kao svi drugi.Mi smo Zvezda heeej.Naj veći i naj jači na Balkanu,uvek imaj na umu to i zbog toga budite srećni svi.