Glavobolja za Đukića - Opcija manje u napadu zbog povrede!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.02.2018.
21:22
Izvor: Sportske.net

Loše vesti stižu iz Partizanove baze na Kipru veče pre poslednje pripremne utakmice koju će crno-beli odigrati uoči dvomeča sa češkom Viktorijom.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Neće po dobru pamtiti minule pripreme za prolećni deo sezone napadač Partizana Ognjen Ožegović.

Momak koji je u duelu sa Jang bojsom doneo pobedu crno-belima, a samim tim i plasman u 1/16 finala Lige Evrope, imao je nekoliko pehova ove zime i izgleda da nije kraj.

Portal "Mondo" prenosi da je Ognjenu Ožegoviću u jučerašnjem susretu sa Liepajom stradao primicač i da sutra sigurno neće biti u konkurenciji za tim u susretu sa Šahtjor Soligorskom.

Ono što brine jeste činjenica da za sada ne može sa sigurnošću da se tvrdi koliko je povreda ozbiljna i hoće li se Ožegović oporaviti do prvog susreta sa Viktorijom u Beogradu.

Napadač je srpskim izveštačima na Kipru poručio da ga čekaju detaljni pregledi po povratku u Beograd i izrazio nadu da će već u ponedeljak moći da se uključi u trenažni proces.

Strateg Partizana Miroslav Đukić od napadača može da računa na Leandrea Tavambu i Đorđa Jovanovića, a na Kipru smo videli da i novajlija Đorđe Ivanović može da pomogne u napadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srpska dijaspora
Wednesday, 07.02.2018
23:26

Formacija 4-2-3-1 će igrati protiv Plzena definitivno, sa Tavambom kao jedinim isturenim napadačem. Mislim da je najbolja postava u svim ovim okolnostima trenutno: Stojković - Vulićević, Miletić, Mitrović, Urošević - Zdjelar, Pantić - Tošić, Suma, Janković - Tavamba. Klupa: Jovičić, Marković, Antonov, Jevtović, Ilić, Ivanović, Jovanović. Nezgodno je što neće igrati ili Suma ili Ivanović, a obojica su u dobroj formi. U slučaju dobrog rezultata na poluvremenu, treba pojačati vezni red sa Jevtovićem umjesto Pantića, a Suma i Ivanović sigurno neće odigrati celu utakmicu. Đole treba još da se kali za ove velike mečeve. Prolazimo Plzen braćo! :)

avatar
Friday, 09.02.2018
09:31

Radin je bolji od Jevtovica.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 07.02.2018
22:57

Nek se skine iliev, posto on sve ubedjuje kako nam ne treba napadac. Izgleda da je velika vecina blesava a samo on izuzetno inteligentan, mada kad mu se vidi faca da se zakljuciti da je zaista inteligentan

avatar
Wednesday, 07.02.2018
23:19

Neka se Delibasic spremi, vise nam on treba:-D

avatar
Wednesday, 07.02.2018
22:57

Vakulko nema pravo igranja u LE.

avatar
magister
Wednesday, 07.02.2018
22:41

Po mom dubokom uverenju i dugom gledalačkom iskustvu, Đukić bi morao da pokuša sa Tošićem u ulozi lutajućeg najisturenijeg, uz Tavambu, Tošić je najbolji u situaciji u kojoj treba uraditi nešto konkretno, šut, asistencija, centaršut. Ima igrača sa ne naročitom fizičkom konstitucijom, koji su se nadavali golova (npr. Santrač, Raul, Mesi...) ali dobrih tehničara i sa vrhunskom koncentracijom, a što sve ima Tošić. Ja upravo tako zamišljam tim: Stojković - Vulićević, Miletić, Mitrović, Antonov (Urošević) - Zdjelar (Jevtović, Radin), Pantić (Kosović, Vakulko) - Janković, Suma - Tavamba, Tošić (Ivanović).

avatar
Wednesday, 07.02.2018
23:07

Pa ko Konte po guzici da dobiju.

avatar
Wednesday, 07.02.2018
22:36

Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Mitrovic, Urosevic- Zdjelar, Pantic- Tosic, Suma, Ivanovic- Tavamba. Jovicic, Markovic, Antonov, Radin, Jankovic, Ilic, Jovanovic. Ivanovic neka vrsta inside forward-a, Suma bi se izvlacio levo.

avatar
magister
Wednesday, 07.02.2018
23:00

Zanimljivo, slično... Dao sam plus, ali i dalje smatram da u svakoj utakmici koju sam u poslednje vreme gledao Tošića na poziciji krila - usporava, zaseca i vraća se loptama unazad i u širinu, onemogućava kontre, skoro nikad ne probija... Janković je na toj poziciji mnogo bolji. Opet, kad zbog Tošićevog autoriteta, gurneš Jankovića levo - on nestane. S druge strane, Tošić puno znači, jer potezom, slobodnjakom, šutem, centaršutem - donese gol, reši utakmciu. Zato mislim da bi rešenje bilo ono, koje sam gore napisao.

avatar
Wednesday, 07.02.2018
23:19

Hvala, pretpostavio sam da je od Vas bio taj plus. Ni meni se ne svidja to kod Bambija, ali, Zoki je igrac momenta i poteza, a, ako nista drugo, mozda moze i Pantic desno, a on levo pa da imamo neka alternativna resenja. Raduje me sto i Djerlek moze na sve 3 pozicije iza napadaca, jedino Sumu ne bih seljakao, on ili iza kao desetka ili jos blize golu kao drugi napadac. Inace, mali Ukrajinac nema pravo igranja u ovom dvomecu, a ni posle toga ako (kojim slucajem) prodjemo:-D