Glavobolja za Batu, ko umesto suspendovanih protiv Radničkog?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.03.2019.
12:32
Izvor: Sportske.net

Novi problemi za Zorana Mirkovića nakon 159. "večitog derbija".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Poštedeo je Zoran Mirković pojedine igrače u duelu koji je prethodio derbiju kako bi ih imao na raspolaganju za meč sa Zvezdom.

Sada će dvojica momaka koji su bili pred suspenzijom morati da je odrade jer su na jučerašnjem meču 24. kola sa Crvenom zvezdom zaradili nove javne opomene.

Žute kartone u redovima Partizana sinoć su dobili Strahinja Pavlović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić, Nemanja G. Miletić, Nemanja Nikolić i Slobodan Urošević, a za dvojicu su oni bili četvrti u sezoni.

Tako će važnu utakmicu sa Radničkim iz Niša propustiti Goran Zakarić i Saša Zdjelar koji će morati da "očiste" kartone.

Tako će Zoran Mirković morati da traži alternativna rešenja u predstojećem duelu sa Radničkim iz Niša. Vezni red bi zbog novonastalih okolnosti, ali i zbog problema sa povredama koje su imali Danilo Pantić i Đorđe Ivanović, u duelu sa Radničkim mogli da čine Aleksandar Šćekić, Nebojša Kosović, Zoran Tošić i Armin Đerlek.

Suspenzije bi mogle da predstavljaju problem za crno-bele i do kraja ligašnog dela sezone, pošto su "na karton" od pauze Vladimir Stojković, Mark Valijente, Aleksandar Šćekić, Nemanja R. Miletić, Armin Đerlek i Nemanja Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Sunday, 03.03.2019
14:55

Cuti sva sreca pa nije bilo crvenih u derbiju,prevideo sudija,dobro je

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
13:50

Ligaskog ili regularnog? Sve je to ligaski deo. Stojkovic- Miletic, Strah i Princ, Piletic- Scekic, Pantic/Kosovic- Tosic, Kosovic/Pantic, Gomes- Nikolic. Nije tu toliki problem odsustvo Zdjelara koliko ce faliti Zakaric, medjutim, sad se tek vidi kolika je greska sto je pusten Enake. Mozda i Stevanovic da bude u konkurenciji?

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
13:45

A za Batu suspenzija???

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.03.2019
13:41

A jel ima Ćoroje probleme zbog crvenih kartona Milunovića i Bena? Nema, e zato nemoj više da upoređujete Partizan sa zvezdom za koju važe posebna pravila kao ni za koga nigde.