Georgijević se vratio u Partizan: "Bilo je ponuda, ali sam hteo samo ovaj sveti grb"

Autor: Pavle Knežević
sreda 23.01.2019.
13:49
Izvor: Sportske.net

Novi napadač zadužio broj 14, po svom idolu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je doveo još jednog napadača, ovog puta svoje  "dete" Dejana Georgijevića, koji je došao na jednogodišnju pozajmicu i rekao da mu je to bila jedina želja u ovom prelaznom roku, uprkos drugim ponudama.

"Mnogo sam srećan i uzbuđen zbog povratka kući. Hvala i Ferencvarošu i ljudima koji su mi omogučili da se vratim. Hvala i Partizanu na poverenju. Ja ću se njima i navijačima odužiti na terenu. Maksimalno ću se zalagati za ovaj sveti grb i nadam se da ću se golovima odužiti ljudima iz kluba i navijačima", rekao je Geogrijević.

On je ponikao u Partizanu, ali posle Teleoptika je igrao u Spartaku, Inđiji, Voždovcu i sad Ferencvarošu. Partizan nije bio jedina opcija.

"Imao sam neke opcije i klubove, ali ja sam rekao od starta ljudima u klubu rekao da mi je jedina želja bila da se vratim u Partizan. Imao sam ponude iz inostranstva i iz Super lige, ali je meni bilo bitno samo da se vratim ovde.

Cela priča o povratku počela je malo pre mog rođendana (19. januar) i nadao sam se da će to desiti na moj rođendan, to bi mi bio najveći poklon. Dugo sam član ovog kluba, znam šta to nosi igranje za klub", rekao je Georgijević.

U Voždovcu si postigao devet golova za jesen, koliko možeš u Partizanu na proleće?

"Nadam se mnogo više, ali najbitniji su rezultati Partizana", kratko kaže Georgijević.

On je zadužio dres sa brojem 14, u čast svog idola Tijerija Anrija.

Dejan Georgijevic

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što može Georgijeviću da poželi povratak "u njegovu kuću".

"Dolazi u pravom trenutku, kada je stasao u pravog igrača i oformio se i u ovom trenutku može da sprovede u delo u prvom timu talenat koji je pokazivao kao dete. Mislim da će nam doneti mnogo golova i radosti.

Njegove karakteristike odgovaraju ideji koju želimo da sprovedemo na terenu i koje je naš šef Bata Mirković sa članovima stručnog štaba oformio kao model prema kome Partizan treba da teži. Ne sumnjam da će se uklopiti u tim
", rekao je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 23.01.2019
19:17

Pokazao talenat kao dete.Ovaj Ilijev stvarno kao pogubljen.Neproveren igrač i zato ne treba prodati Gomeša.Samo ga fizički bolje pripremiti jer stvarno nema snage.To može svako da vidi, to ga je uvek sputavalo da bude puno blji.

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 23.01.2019
17:36

Uporno ponavljam da ne gube pare na sporedne uloge. Dovedite Jojića i ovaj tim će za klasu biti bolji od CZ

avatar
Realan_PFC
Wednesday, 23.01.2019
21:31

jojiceva plata bi sigurno bila pola miliona, i ja bi voleo da vidim njega i brasanca ali to su preskupe akvizicije za nas raspali klub

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 23.01.2019
23:26

Ali taj igrač vredi deset puta više od ovih što ih dovode,a ni oni ne igraju za dž.