Gent bez prvog trenera na Zvezdu? Nikakav problem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.11.2020.
12:15
Izvor: Sportske.net

Belgijanci stižu u Beograd.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Ekspedicija belgijskog Genta krenula je za Beograd, gde će se sutra od 21 čas sastati sa ekipom Crvene zvezde.

Belgijanci imaju problema ne samo sa lošom formom, nego i sa zaraženim igračima i trenerima. Zbog koronavirusa neće imati pomoć prvog trenera Vima de Dekera, trenera golmana Frenkija Vanderdriješa, zatim prvog i rezervnog golmana Dejvija Roefa i Sinana Bolata. Uz njih, u Beogradu neće igrati ni defanzivac Mihael Ngadeu.

Ipak, bez obzira na sve probleme, klupski operativac Mišel Luvagi šalje optimističku poruku.

''Nema trenera? Piter Balet je na putu, Manu Fereira je na putu, Đino Kaen je na putu. Dakle imamo trojicu trenera od kojih prva dvojica imaju iskustva u treniranju prvog tima.

Manu Fereira je prošle nedelje uživo gledao Zvezdu i ima puno iskustva. Imamo puno poverenje u trenere koji će voditi ekipu u Beogradu'', istakao je on pred polazak u Beograd.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Popay
Wednesday, 04.11.2020
14:28

Zanimljivo..
Poslati nekoga ranije da uživo isprati narednog protivnika jedan je od znakova da se ekipa ozbiljno priprema,treba dodati da u modernom fudbalu bez brdo snimaka, usporenih situacija, analize kretanja svakog igrača posebno sa ili bez lopte, u odbrani i napadu-
nema dobre analize...
Ali je svakako direktan vizualni kontakt jedan poseban “šaraf na mašini” -bilo za pripremu bitne naredne utakmice bilo za KUPOVINU novog igrača, koji odlučuje u nijansama za ono što se na snimcima ipak ne može videti!