Generalni sekretar FSS-a: "Ramadani rešio problem sa jednim igračem, nemamo saradnju sa menadžerima"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.08.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Jedan od čelnika Fudbalskog saveza Srbije danas se obratio Tanjugu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Skandal potresa srpski fudbal, naša reprezentacija je nakon Mundijala ostala bez Luke Milivojevića nakon izjava koje je on dao u engleskim medijima, a Krstajić nije želeo da se izjašnjava o tome, pitanje je da li će i izaći pred novinare u ponedeljak, 3. septembra.

Nije to sve, pomoćni trener Mladena Krstajića, Milan Obradović, se obratio javnosti i istakao je da je Luka Milivojević zajedno sa Faljijem Ramadanijem, njegovim menadžerom, pokušao da napravi puč u reprezentaciji Srbije pred utakmicu sa Brazilom.

Ramadani je istakao da igrači znaju šta je istina, a juče se pojavila vest o Rajkoviću i Lukiću, mladim nadama našeg fudbala, koji su istakli da im je nuđeno da pređu kod Ramadanija kako bi igrali na Mundijalu i da su obojica to odbili.

Danas nova izjava, Šurbatović je govorio za "Tanjug".

"Prvo mora vrlo jasno da se kaže da FS Srbije niti ima saradnju, niti je imao problema sa bilo kojim menadžerom, kao i ni sa Falijem Ramadanijem. Na Svetskom prvenstvu u Rusiji nastao je problem sa jednim njegovim igračem. Tada je uspostavljen kontakt sa Falijem i on je pomogao da se problem sa tim igračem reši"
, rekao je Jovan Šurbatović, generalni sekretar saveza.

Nije to sve, on je istakao da je usledila reakcija Slaviše Kokeze koji je napomenuo svima da se problemi više ne rešavaju javno. Pored toga, ističe i da mu je žao to nema Milivojevića u sastavu reprezentacije i da se nada da će svojim igrama to zaslužiti u budućnosti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 27.08.2018
00:41

Zaslužio je on poziv igrama, ali nije poslušnik. I kako ga najlakše ocrniti? Pomeneš menadžera, a ni jedan dokaz za svoje tvrdnje ne izneseš. Žvaka za nepismene.

avatar
magister
Monday, 27.08.2018
19:11

Možda i jeste u pravu. Ali, ne deluje tako. Zašto bi selektor pozvao igrača u reprezentaciju i od prve utakmice ga držao u starterima, ako je imao nešto protiv njega? Protiv Brazila ga nije stavio. Možda zato što je umesto sa 2 rešio da igra sa jednim zadnjim veznim, pa dao prednost Matiću? Ali, da Milivojević ovako komentariše selektora i njegove odluke, a ovaj je vodio 3 utakmice? Jednu dobio. Jednu izgubio u zadnjim trenucima kad se igralo na sve ili ništa. Na toj umesto Milivojevića stavio Radonjića. Pa valjda je to pokazatelj, umesto zadnjeg veznog - napadača, krilo. Protiv Brazila jesmo delovali obeshrabreno i kapitulantski, ali se realno o toj utakmici i nije govorilo kao o ozbiljnoj šansi. Nismo prošli, možda je selektor mogao bolje, verovatno bi iskusniji selektor odigrao bolje, ali da li to opravdava javnu kritiku - dva dana pred objavljivanje spiska. Meni izgleda kao da je Milivojević znao da neće biti pozvan, a logika mi kaže da je to mogao da zna samo ako se pre toga, na SP, nešto desilo. Zato mislim da niste u pravu. Ali taj slučaj svakako treba isterati do kraja i kazniti lažove, ko god da je u toj grupi.

avatar
magister
Saturday, 25.08.2018
22:38

Hoće li i ovog puta, kao što se već 6 godina dešava, jedan težak skandal da se zamagli nekim novim skandalima u drugim oblastima i da se zatim zaboravi, da nam neko objasni da su svi protiv nas i protiv Njega, osim njega, koji je za NAS, a sve drugo da se zaboravi, i da idemo dalje? Ili je bilo problema sa Ramadanijem i Milivojevićem ili nije. Ne može i jedno i drugo i ... *mir mir mir, niko nije kriv...*

avatar
magister
Sunday, 26.08.2018
15:01

Ljudi, da probamo da se podsetimo: Milivojević je dao intervju u Dejli ekspresu, u njemu komentarisao poteze selektora kao pogrešne. Onda je izašlo u medijima da neće biti pozvan (a to je izjavio dva dana pre objavljivanja spiska, zašto bi?, osim ako je znao da nije na spisku), kao zbog izjave (a možda je i tako), a onda je selektorov pomoćnik rekao da je pred utakmicu s Brazilom Ramadani pokušao puč, preko Milivojevića... Pa su onda i mladi Rajković i Lukić, potvrdili nekakva čudna dešavanja u reprezentaciji, pred SP. Da li je normalno da se posle ovakvih info u medijima odjednom o tome više ne govori? Kao, idemo dalje. Mi smo u fudbalu već godinama daleko ispod potencijala koje imamo, a ima se utisak da je tu kriminala (KRIMINALA) onoliko. Od čudnih uprava*, preko menadžera* koji su u sprezi sa tim upravama i koji se bogate (zajedno sa upravama) prodajući po nižim cenama i u nevreme naše mlade talente, čime uništavaju bazu u Srbiji. Uskoro, ja da imam talentovano dete to bih uradio, umesto u Zvezdu, Partizan, Radnički, Vojvodinu ili neki peti klub, roditelji će decu voditi u inostranstvo, odmah. Što dalje od kriminalaca. O tribinama da ne govorim.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 25.08.2018
21:26

Ako je istina ovo sto Surbatovic govori, iako znamo da nije, Krstajic, Obradovic, Rajkovic i Lukic treba da budu proterani iz reprezentacije.

avatar
Topovi nad Londonom
Saturday, 25.08.2018
21:13

Kojim igrama u buducnostu,kao da on sad lose igra pa ga zato nisu zvali,sramota

avatar
DusanSD
Saturday, 25.08.2018
20:50

Čuj ovog, nada se da će igrama zasluziti poziv. Čovek kapiten Palasa, igra Premijer ligu, ako on nije za ovu našu raspalu reprezentaciju, onda ne znam ko je.

avatar
AlexPFC
Saturday, 25.08.2018
20:48

''Predsednik Fudbalskog saveza Slaviša Kokeza je skrenuo pažnju svima u Savezu, kao i stručnom štabu A tima da se u budućnosti ne vode javne polemike i da se svaki nesporazum mora rešavati u svojoj kući''

U prevodu, ako neko ubuduće ne bude bio zadovoljan procentom od strane nekog menadžera, neka se prvo obrati Kokezi a ne da o tome raspravlja javno putem medija. Neko bi mogao da posumlja da nam reprezentaciju sastavljaju menadžeri što naravno nije istina...

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 25.08.2018
19:25

Kakav diplomatski odgovor, siguran sam da je sve ovako bajkovito u funkcionisanju saveza.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Saturday, 25.08.2018
18:53

Za nas je jedino (pravo) resenje prinudna uprava uefe, nepopravljivi smo...