Gde su Partizanovi stranci i šta u upravi kažu o scenariju iz 1999?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.03.2020.
08:35
Izvor: Sportske.net

Partizanova titula iz 1999. godine će biti i ove godine model za odluku o šampionu?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Ko će biti šampion Srbije u fudbalu?

"As" je juče podsetio na 1999. godinu kada je ekipa Partizana osvojila titulu prvaka države, ali je tada bilo u pitanju ratno stanje u državi.

Trenutna situacija je takva da je Crvena zvezda prva na tabeli, a do kraja sezone je ostalo 10 utakmica. Šta smatraju u Partizanu?

"Čekamo šta će da kaže Savez. U stalnom smo kontaktu sa generalnim sekratarom Jovanom Šurbatovićem. Videćemo i šta će u utorak da kaže i UEFA", rekao je Miloš Vazura za "Sportski žurnal".

O zdravstvenoj situaciji u ekipi Vazura kaže da su svi dobro, kao i da će stranci ostati u državi.

"Stranci ne smeju da napuštaju Srbiju, obaviću razgovor sa kvartetom uz jasan signal da će klub sve učiniti da se, kao i do sada, osećaju u Beogradu kao kod kuće. Igračima je preporučeno smanjeno kretanje plus su od stručnog štaba dobili plan kako da vežbaju kod kuće"
, rekao je Vazura.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Tuesday, 17.03.2020
15:43

Ostalo je još 11 utakmica, odigrano je 26 kolo od 30, znači još 4 treba odigrati, a u plejofu još 7 utakmica, što čin i brojku od 11 mečeva.

avatar
Tuesday, 17.03.2020
10:44

Nije ostalo jos nego jos 11 utakmica, mozda si hteo da napises da zvezda ima jos 10 rekreativnih utakmica i jednu koja za nju predstavlja pakao na terenu.