Gde su danas fudbaleri Partizana koji su 2015. pobedili AZ u Holandiji?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.11.2019.
15:14
Izvor: Sportske.net

I to je bio veoma važan meč, takođe u Ligi Evrope, kada je Partizan pobedom u Holandiji stigao na prag ''evropskog proleća''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Četiri godine je prošlo od tada. U toj sezoni 2015/16, Partizan je u grupnoj fazi Lige Evrope oba puta savladao AZ Alkmar - u Beogradu je bilo 3:2 za crno-bele, a u Alkmaru Partizan je slavio sa 2:1, golovima Oumarua i Živkovića.

Dok čekamo početak večerašnjeg dvoboja koji će od 18:55h biti odigran u Hagu, prilika je da se podsetimo te ekipe Partizana, koju je najpre predvodio Zoran Milinković, a onda i Ljubinko Drulović, pod čijim je vođstvom Partizan slavio u Alkmaru.

Filip Kljajić - I dalje u Partizanu, ali sada kao rezervni golman

Miroslav Vulićević - I dalje u Partizanu, ali ove sezone trener Milošević ne računa na njega

Ivan Bandalovski - Vratio se u Bugarsku, gde je danas član ekipe Beroe iz Stare Zagore

Lazar Ćirković - U leto 2018. godine prešao je iz Partizana u Lucern, za koji i danas igra. Ove sezone upisao je 11 nastupa za švajcarski klub.

Aleksandar Subić - Išao je na pozajmice prethodnih godina, a letos se definitivno rastao sa Partizanom i sada nastupa za Borac iz Banjaluke.

Marko Jevtović - Već godinu i po je član turskog Konjaspora, za koji je ove sezone odigrao 12 mečeva i postigao dva gola.

Darko Brašanac - U poslednje tri godine karijeru gradi u Španiji, a posle Betisa, Leganesa i Alavesa, letos se preselio u ekipu Osasune i ove sezone do sada ima devet nastupa.

Andrija Živković - Posle uspešnog starta u ekipi Benfike, ove sezone je potpuno ispao iz konkurencije za sastav lisabonskog tima i već u januaru se očekuje da promeni sredinu.

Stefan Babović
- Završio profesionalnu fudbalsku karijeru pre tri godine.

Nikola Ninković
- Već nekoliko godina je u Italiji, najpre Kjevo, pa Đenova, Empoli, a od prošle sezone je u drugoligaškoj ekipi Askolija.

Abubakar Oumaru - Posle Partizana igrao tri godine u Kini, odakle je otišao u Al Kadisiju iz Saudijske Arabije, ali sada je bez kluba.

U drugom poluvremenu nastupili su i Saša Ilić, Valeri Božinov i Petar Grbić. Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić u maju je završio igračku karijeru, Valeri Božinov sada u Bugarskoj igra za Botev Vrace, a Petar Grbić se posle boravka u Turskoj i Radničkom iz Niša, vratio u Crnu Goru, u podgoričku Budućnost.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke