Gde ćeš pred Tumbu sa Zvezdinim grbom?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.03.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva anegdota stiže iz tabora reprezentacije Crne Gore u kojoj se nalazi veliki broj partizanovaca i zvezdaša.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Crne Gore okupila se ovog meseca kako bi odigrala prijateljski meč sa selekcijom Turske, a selektor Ljubiša Tumbaković ponovo je na raspolaganju imao i igrače iz Super lige Srbije.

Nove nastupe u dresu "Sokolova" u utorak su upisali Filip Stojković (Crvena zvezda) i Marko Janković (Partizan). Njih dvojica su za vreme boravka u reprezentaciji zaboravili na rivalstvo koje vlada na klupskom nivou.

"Bilo je šala kao i obično, dobri smo drugari i imamo isti cilj u reprezentaciji, a u Super ligi smo na različitim stranama", objasnio je Filip Stojković.

U izjavi datoj "Žurnalu" desni bek Crvene zvezde ispričao je šta mu se dogodilo na aerodromu kada se ispred selektora Tumbakovića pojavio sa Zvezdinim grbom.

"Najinteresantnije je bilo kada sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je bio Zvezdin ranac. Rekao mi je uz osmeh: 'Sklanjaj mi to ispred očiju'" ispričao je Stojković.

Selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković osvojio je kao trener Partizana šest šampionskih titula i tri nacionalna kupa ali svakako spada u ljude koje poštuju i navijači suparničkog tabora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke