Gavrić najavio napad na "duplu krunu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.07.2014.
18:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novajlija u redovima Crvene zvezde Nenad Gavrić najavio je da će crveno-beli u nastupajućoj sezoni pokušati da napadnu "duplu krunu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su remizirali sa Genkom na trećem kontrolnom meču igranom u sklopu priprema za novu sezonu a jedan od najzapaženijih igrača Lalatovićevog tima bio je njegov imenjak Nenad Gavrić.

Doskorašnji kapiten Napretka brzo se uklopio u novu sredinu a juče je pokazao zbog čega je Lalatović insistirao da bude doveden na "Marakanu". U završnici duela sa Genkom imao je i šansu da donese pobedu svom timu ali je nije iskoristio.

"Svi smo umorni pa tako i ja. Baš zbog tog umora nisam u završnici odigrao kako treba i zaršio je golom, ali mislim da će sve to kroz završnicu priprema doći na svoje jer dobro treniramo, i mislim da će nam se sve to vratii u prvenstvu" rekao je Gavrić.

Iako jako kratko u klubu, Gavrić veruje da tim ima veliki potencijal i da je to dokazao kroz duel sa Genkom, te ističe da napad na "duplu krunu" nije nerealan.

"Pokazali smo da ovaj tim zaslužuje da bude tamo gde mu je mesto, a to je prva pozicija, i pokušaćemo da odbranimo šampionsku titulu i, ako Bog da, da uzmemo duplu krunu" zaključio je Gavrić.

Crveno-bele već u subotu očekuje nova kontrolna utakmica protiv belgijskog Mehelena što će biti četvrta provera za izabranike Nenada Lalatovića od početka priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke