Garsija pred Totenhem "priziva" Liverpul, ima samo jednu želju u Ligi šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 04.11.2019.
09:39
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Argentinac optimističan pred meč sa SParsima.

EPA/PETER SCHNEIDER
EPA/PETER SCHNEIDER

Povezane vesti

Crvena zvezda je savladala Proleter rezultatom 2:0, a mrežu Novosađana načeo je Mateo Garsija pogotkom u 61. minutu susreta.

Zvezdin Argentinac je optimističan pred utakmicu sa Totenhemom koja će se odigrati u sredu od 21 čas.  

"Slušao sam mnogo o utakmici sa Liverpulom i o velikoj pobedi koju smo ostvarili prošle godine. Znam da je Pavkov postigao dva gola i da je bila neverovatna atmosfera na tribinama. Očekujem da to možemo da ponovimo. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba sam shvatio da se mnogo stvari poklapa, sličan datum, a takođe smo Proleter pobedili prošle godine pred Liverpul. Verujem u naš tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat protiv Totenhema", istakao je ofanzivac "crveno-belih" za klupski sajt.

Garsija je u avgustu ove godine stigao u Zvezdu, a ono što je ostavilo poseban utisak na njega jesu navijači.

"Imao sam prilike da se uverim da je priča o Delijama stvarna. Njihovo navijanje pomaže našoj ekipi i motiviše nas da dajemo svoj maksimum. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će atmosfera biti za pamćenje. Ne sumnjam u zvezdaše i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže, u ovoj, vrlo važnoj utakmici za klub", istakao je Garsija i potom se osvrnuo na stanje na tabeli u grupi B.

"Još uvek je sve otvoreno i ima da se igra. Pokazali smo protiv Olimpijakosa da imamo dobar tim i da nam je mesto u Ligi šampiona. Očekuju nas još tri utakmice u kojima verujem da možemo da napravimo dobar rezultat i približimo se plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Želja nam je da dočekamo proleće u Evropi i verujem da možemo da uspemo u tome", tvrdi Argentinac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.11.2019
11:46

Sa nama se moze sve.

avatar
Südkurve München
Monday, 04.11.2019
10:43

Ladno cemo biti 2. 70% su sanse da cemo biti 2. 25% 3. I 5% 4.

avatar
Man united
Monday, 04.11.2019
17:02

Ко је израчунао те шансе? Не заноси се, нама је 3. место пуна капа. Нема потребе да летимо превисоко.

avatar
Man united
Tuesday, 05.11.2019
16:15

Имамо шансе, то стоји. И ја бих највише волео тај сценарио. Али Тотенхем је миљама далеко од нас по квалитету, плус имају једног од најбољих а можда и најбољег тренера на клупи. Зато се ја и не надам превише. А и мање ће да боли ако, не дај Боже, изгубимо.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 05.11.2019
09:40

Zasto da ne letimo kad imamo sanse ??? Ako u BG dobijemo totenhem, u Grckoj nereseno da izvucemo, da Bayern i Zvezda odigraju nereseno, idealno po Zvezdu da pobedi, onda nema sta da se kaze. Ja verujem da cemo Totenhem na Marakani pobediti