Gajić: "Spreman sam za teret Zvezdine veličine"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.02.2019.
22:39
Izvor: Beta

Mladi reprezentativac Srbije tvrdi da u Zvezdu stiže u pravom trenutku i kao formiran igrač.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Dojučerašnji član francuskog Bordoa Milan Gajić parafirao je u ponedeljak ugovor sa Crvenom zvezdom i već sutra će se priključiti novim saigračima na pripremama u Antaliji.

"U prethodnom periodu, može se reći i godinama, kružila je priča kako treba da se vratim u Srbiju, da dođem u Zvezdu. Na kraju, za moj rođendan, sa malim zakašnjenjem, ostvarila se i ta želja, kako kluba tako i mene lično", rekao je Gajić, objavljeno je na sajtu kluba.

Milan Gajić je od 2013. do 2015. godine igrao za OFK Beograd, odakle je prešao u Bordo, za koji je odigrao 27 utakmica i postigao jedan gol.

"Tri i po godine provedene u inostranstvu sam iskoristio da prikupim iskustvo i u pravom trenutku dolazim u Zvezdu, kao formiran, zreo igrač, iako imam samo 23 godine", rekao je on.

"Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, pre svega Lige šampiona. Pun sam entuzijazma i želje da obradujem srpsku i zvezdašku javnost", dodao je novi desni bek Crvene zvezde.

Gajić će u Ljutice Bogdana imati priliku da ponovo sarađuje sa saigračem Srđanom Babićem i trenerom Milanom Kosanovićem koji su bili deo reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku krunu.

"Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem, poznajem i stručni štab, sa nekima sam sarađivao u reprezentaciji, s drugima se poznajem iz OFK Beograda. Jeste da je novi klub, ali su mi ljudi poznati. Siguran sam da ću se lako i brzo uklopiti. Osećam da sam spreman da iznesem teret i pritisak koji nosi Zvezdina veličina i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano angažmanom", rekao je Gajić.

Novi fudbaler crveno-belih zadužio je dres sa brojem dva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 05.02.2019
12:22

Velicinu Zvezde shvataju i navijaci najljuceg rivala koji svoje vreme provode na vestimao Zvezdi.

avatar
Old_school
Tuesday, 05.02.2019
10:10

Taman da se uigra pa da Zule polako ide. Odsluzio je svoje, poceo je mnogo da trci napred a da zaboravlja obaveze nazad. Videlo se to u Evropi mnogo.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 05.02.2019
08:03

Aaaa I tvoja zelja, ma nemoj nam reci!

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 05.02.2019
03:22

Svi mi shvatamo velicinu Zvezde

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 05.02.2019
00:03

Srecno momče,opravice tebe Miloje nema greske :)