Gajić presrećan zbog prvenca, otkrio kome ga posvećuje!

Autor: Beta Beta
subota 23.02.2019.
22:47
Izvor: Beta

Zvezdin novajlija postigao svoj prvi pogodak u novom klubu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić rekao je večeras da je doneo pravu odluku što se vratio u Srbiju, kao i da svoj prvi gol u crveno-belom dresu posvećuje supruzi.

"Svi mi igramo fudbal da bismo davali golove, tako da me ne čudi što sam već postigao pogodak. Zadovoljan sam svojim dosadašnjim učinkom. Bio sam strpljiv, čekao sam šansu. Doneo sam pravu odluku da dođem u Zvezdu, to se pokazuje i sada na terenu. Dugujem veliku zahvalnost saigračima i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje i što su uz mene. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da će, što je najvažnije, ekipa nizati samo pobede do krajnjeg cilja, a to je osvajanje titule", rekao je Gajić za klupski sajt.

Zvezda je danas u Sudulici pobedila Radnik sa 1:0, a Gajić je bio strelac jedinog gola.

"Presrećan sam zbog prvenca u crveno-belom dresu koji je doneo pobedu u ovako teškoj utakmici. Akcija koja je prethodila golu bila je takođe iz auta sa leve strane, lopta je prošla pored mene i očekivao sam da će se ponoviti situacija. Bio sam na pravom mestu u pravo vreme, lopta se odbila baš do moje desne noge. Prvi gol posvećujem svojoj supruzi Danici", rekao je Gajić.

Zvezdin bek osvrnuo se i na teške uslove za igru u Surdulici.

"Teren i uslovi za igru u Surdulici su bili neprihvatljivi, ali to je realnost. Znali smo šta nas čeka, ušli smo dobro u utakmicu, u prvom delu kontrolisali smo igru. Imali smo sve u svojim rukama, iako smo nepotrebno uneli nervozu u igru. Bitno je da smo osvojili tri boda i da održavamo bodovnu razliku u odnosu na konkurente", kazao je on.

Crveno-bele za nedelju dana očekuje Večiti derbi protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić".

"Sada nam je najvažnije da se dobro odmorimo i osvežimo. Imamo dovoljno vremena da pripremimo utakmicu. Derbi je uvek specifičan, to se pokazalo mnogo puta do sada. Na nama je da dobro treniramo i da mirne glave uđemo u utakmicu. Pobeda bi nam donela miran nastavak sezone, svim snagama idemo ka tome", rekao je Gajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 24.02.2019
22:54

Постигао си гол кад је било најпотребније. Ајд сад још један у дербију да буде слађи.

avatar
Zoran Blagojevic
Sunday, 24.02.2019
18:03

Dao je gol, ali protiv Vojvodine na polovini gubio lopte... Causic drvo to sam odavno znao, ako je moguce oterati ga sto pre.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 24.02.2019
21:34

Tek je odigrao dve utakmice za Zvezdu, a nije prosao ni pripreme tako da od njega ne treba odmah ocekivati previse. Causic ima problema sa pasovima, ali dobro prekida napade protivnika.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 24.02.2019
11:49

Gajo bolji pocetak u Zvezdi nisi mogao ni da zamislis.

avatar
zvezdasina
Sunday, 24.02.2019
00:38

Decko,odlican si fudbaler,dobrodosao :)