Gajić: "Bog nas je pogledao"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.06.2015.
13:40
Izvor: Sportske.net

Desni bek reprezentacije Srbije Milan Gajić rekao je da je Bog pogledao "Orliće" u utakmici osmine finala sa Mađarskom i istakao da mu je žao što neće biti u timu na narednom meču.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije plasirali su se u četvrtfinale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu pošto su jutros posle produžetaka pobedili Mađarsku sa 2:1.

Mađarska je povela u 57. minutu golom Bencea Merva, a izjednačio je Ivan Šaponjić u prvom minutu sudijske nadoknade vremena. Pobedu Srbiji doneo je Atila Talaber autogolom u 118. minutu.

Srbija je utakmicu završila sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton u drugom minutu sudijske nadoknade vremena regularnog dela dobio Milan Gajić.

"Žao mi je što neću moći da pomognem u četvrtfinalu, ali dobro ću se spremiti za završne utakmice" rekao je nakon utakmice Milan Gajić.

Desni bek reprezentacije "pocrveneo" je u 92. minutu nakon druge javne opomene pa je produžetke morao da posmatra sa tribina.

"Bilo je teško na terenu, a čini mi se mnogo teže kada sam finiš odgledao sa tribina. Bog nas je pogledao i nagradio za sav trud do sada. Imamo veliki karakter i srce šampiona. Nisam verovao da će biti ovoliko teško, ali i ranije smo znali da se vratimo u završnici i to krasi ovu generaciju" zaključio je Gajić.

Prvotimac OFK Beograda neće biti na raspolaganju Veljku Paunoviću za duel sa Sjedinjenim Američkim Državama ali će selektor moći da računa na njega ukoliko "Orlići" izbore plasman u polufinale Mundijalita.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke