Gagić jasan: "Ne možda, idemo u Litvaniju po brejk"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 31.12.2018.
12:50
Izvor: Sportske.net

Centar Partizana ima jasne ambicije i nema problem da ih iznese

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U košarci nema odmora, nema praznika. Partizan je poslednjeg dana ove godine trenirao u pripremi za utakmicu u gostima protiv Lijetuvos ritasa u Top 16 fazi Evrokupa. Centar crno-belih Đorđe Gagić je posle važne pobede nad Olimpijom u Ljubljani najavio da tim ide u Litvaniju da napravi brejk.

"Ovu godinu smo završili jako bitnom pobedom u ABA ligi, kao što smo želeli. Sada bi bilo dobru da novu počnemo još jednom pobedom. Jednostavno, spremali smo se za tu utakmicu, nema opuštanja, nema novogodišnje euforije. Jednostavno, posao je i nema šta", rekao je Gagić posle treninga dvojici novinara na poslednjem treningu Partizana u 2018.

Koliko vam je bila važna utakmica u Ljubljani?

"Pre svega, mnogo nam je važna zbog plej-ofa, ali i da posle Cedevite povratimo taj pobednički duh, tu energiju u tim. Naravno da nam je bila jako bitna. Ali, to što je bilo iza nas bilo je, okrećemo se Ritasu. Fokus na tu utakmicu, neće biti lako, dobra ekipa, ozbiljan klub, igrao je dugo Evroligu. Ne očekuje nas lak posao, mi smo se za to pripremali", rekao je Gagić.

Koliko je dobro što prvu utakmicu druge faze igrate na strani? Da možda napravite brejk i u još boljem raspoloženju nastavite godinu...

"Ne možda, mi idemo s namerom da napravimo brejk. Iskreno, svaka utakmica je za sebe i priprema i sve, tako da nema tu neke prednosti ili šta već. Da li je dobro što je na strani? Pa bilo bi dobro da je i kod nas ovde, možda još bolje, ali to ne menja stvari: treba da se fokusiramo, pripremimo i da izađemo na teren sa željom da pobedimo", rekao je Gagić.

Neko slavlje večeras možda?

"Aerodrom je u šest ujutru, tako da vam je to odgovor", kaže centar Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke