Gaćinović: "Svi su me videli na Mundijalu, ali..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.09.2018.
10:37
Izvor: Sportske.net

Tri meseca nakon što je saznao da neće putovati u Rusiju Mijat Gaćinović je za nemačke medije otkrio kako je saznao za odluku Mladena Krstajića.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srpski internacionalac Mijat Gaćinović nije se našao na spisku Mladena Krstajića za Mundijal u Rusiji iako su mnogi smatrali da je fudbaler Ajntrahta zaslužio poziv.

Bivši fudbaler Vojvodine progovorio je na tu temu u intervjuu koji je dao "Frankfurteru". Gaćinović je priznao da je bio iznenađen odlukom Mladena Krstajića.

"Nisam očekivao to. Svi su me videli na spisku. Bio sam standardan u timu i pružao dobre partije. Mislim da sam zaslužio da odem u Rusiju. Ali, takva je bila odluka, šta sam mogao da uradim?", kazao je Gaćinović.

Upitan da li mu je objašnjeno zašto se nije našao na spisku putnika Mijat Gaćinović je praktično potvrdio ono što je nedavno izjavio i Matija Nastasić. Selektor nema komunikaciju sa reprezentativcima!

"Niko nije razgovarao sa mnom. Trojica igrača su se našla u sličnoj poziciji. Samo smo dobili informaciju tim menadžera, selektor nije zvao", dodao je Gaćinović.

U takvim okolnostima Mijat Gaćinović je iskoristio priliku da se dobro odmori i napuni baterije, a zatim je individualno radio na fizičkoj spremi kako bi u što boljem stanju dočekao pripreme i start nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odzvucnika
Wednesday, 12.09.2018
17:10

nije mu se spremao transfer pa zato

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Wednesday, 12.09.2018
17:04

Da smo imali Maksimovica, Lukica, Sulejmanija i Gacinovica umesto Rodica, Milivojevica, Grujica i Radonjica, bolje bismo prosli nego sto smo prosli.

avatar
Miletaaaaa
Thursday, 13.09.2018
09:13

Ti bas bubas.. Trebali su samo Mijat i Maksimovic biti umjesto nekih,ali Milivojevic i Radonjic su takodje morali biti tu. Da je na vrijeme pravio izmjene,vadio SMS-a i traljavog Ljajica,mozda bi neke stvari bile i bolje.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 13.09.2018
15:50

Nisu morali, cak je od te cetvorice upravo Sulejmani najvise zasluzio poziv. Jesi li ti Sveta ili Mileta? :-D

avatar
Čeki
Wednesday, 12.09.2018
13:57

Jos jedan dokaz da se selektor nista ne pita.

avatar
Wednesday, 12.09.2018
12:45

Fudbalska cirkus reprezentacija. Sve naopako i sve pogresno vec 30 godina. Sada je taj cirkus dotakao dno jer se pred SP smenjuje selektor koji nas odvede na takmicenje a postavi se gospodin bez pro licence koji nikad nikog nije trenirao. Sa njegovog spiska nakon toga otpadnu Nastasic i Gacinovic a radimo podmladjivanje ekipe!? Cirkus...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 12.09.2018
12:00

Da je rezultat bio u prvom planu Gaćinović bi verovatno imao mesto među 23, ali pošto je FSS sproveo plan jednog kluba ko treba da se plasira na tržište onda za Gaćinovića mesta nije bilo. Pozitivno sa poslednje 2 utakmice je što je Mitrović zadržao formu i potvrdio klasu i što je reprezentacija dobila nove i prave opcije na pozicijama zadnjih veznih. Bilo je grešaka Maksimovića, malo manje Lukića ali su igrali unapred, započeli puno napada, defanzivno stizali protivnika, a mogu reći i da je Lukića oduševio u većem delu.

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 12.09.2018
15:05

Ofanzivno da, Lukic defanzivno ne postoji i rupcaga je, preko njega su svi napadi protivnika isli, zato kad je usao Matic nisu mogli akciju da naprave.

avatar
Z
Wednesday, 12.09.2018
11:02

I ato njega nema sada? Da nine mator oa se ne uklapa u sistem podmladjivanja?