Gaćinović o ekipi koja "pomera granice u srpskom fudbalu", Spartak u problemu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 17.08.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net

Subotičani neće moći da računaju na nekoliko veoma bitnih igrača.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Subotički Spartak u okviru 5.kola Linglong Tire Superlige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Domaćini sa puno respekta govore o protivniku, a njihov umor zbog napornog evropskog okršaja ne vide kao veliku prednost, zbog velikog broja kvalitetnih igrača koje imaju na raspolaganju.

Šef stručnog štaba "golubova" Vladimir Gaćinović ipak najavljuje snažan otpor aktuelnom šampionu i veliku borbu.

"Nema potrebe trošiti puno reči na ekipu Crvene zvezde, pogotovo posle one utakmice u Kopenhagenu. Radi se o ekipi koja značajno pomera granice u srpskom klupskom fudbalu. Sa velikim respektom očekujemo Crvenu zvezdu i ovom prilikom svim njihovim igračima i stručnom štabu bih čestitao na onome što rade za srpski fudbal. Mi ćemo učiniti sve da pružimo kvalitetan otpor ekipi koja je na evropskom nivou, koliko ćemo u tome uspeti ne znam, ali sam siguran da će igrači potrošiti zadnji atom snage na tom meču."

"Bez obzira na njihov umor i emocionalnu istrošenost nakon 120 minuta igra i onih hičkokovskih penala, oni imaju dva, tri tima koja mogu da igraju kvalitetno našu ligu na visokom nivou. Puno puta je teže i igrati protiv igrača koji žele da se dokažu. Što se tiče kadrovske situacije, problem nam predstavlja što ne možemo da računamo na Obradovića koji je izostao i u prethodnom susretu zbog napuklog rebra. Neće igrati ni Srećković, ali imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da iz zamene. Učinićemo sve da budemo na jednom zavidnom nivou", kaže Gaćinović.

Meč 5. kola Linglong Tire Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se danas sa početkom od 20 sati. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 17.08.2019
15:03

Gacinovicu pa nemoj mi reci da ce Simovic,/ inace ortak terzin numero uno kad su skidali toleta I kad su vrbovali I placali clanove skupstine fsv da glasaju/ da se usudi da napravi jedan start a kamoli da se bori I na taj nacin prisili zvezdu da igra fudbal.....to pricaj nekom drugom a tebe sram bilo jer sad lazes I sto ces odigrati laganice. .....pitaj sina kako to ide gde je posteno, ali ovde 2.5 godine za nafiju ni slabog dana nema.....

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 17.08.2019
15:01

Gacinovicu sta je sad ovo, pa zar necete da nam se sklanjate kao ostali.

avatar
Montekristo
Saturday, 17.08.2019
14:16

Unapred predato, e moj treneru i ti da motivises igrace. Nemoj zaboravati da je i njih 11 na terenu dobro zna biti i 12.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 17.08.2019
14:00

Zaista football evolution zvezde: u prvih 45 minuta dvomeča napadali jer im je Kopenhagen dozvolio dok je imao 0:0 bez 5 igrača u Beogradu tj. s kombinovanim timom i nijednu šansu zvezda nije stvorila, niti iz igre niti iz prekida, gol su postigli uz dvostruki odbitak u tom napadu i veliku slučajnost. Od 46. minuta prvog meča do kraja dvomeča nisu napadali ukupno više od 10 minuta i stvorili su samo 3 šanse (Boaći, Ben, Boaći) za 210 minuta. U poslednjih 165 minuta dvomeča videli smo bunker, a poslednjih sat vremena dvomeča totalni bunker zvezde iz kojeg su samo par puta izašli iz svog šesnaesterca. Naravno Gaćinović kao veliki navijač zvezde pristrasan i nimalo realan u svojoj oceni zvezdine utakmice u Kopenhagenu.