Gaćinović navija za Partizan

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.05.2018.
23:50
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Spartak Vladimir Gaćinović rekao je danas da je bilo nerealno da njegova ekipa protiv Partizana osigura treće mesto i da će navijati za crno-bele da osvoji Kup i tako klubu iz Subotice omogući da igra u Evropi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Spartak je izgubio od Partizana sa 2:0 u poslednjem kolu Super lige, posle čega je izgubio treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Navijamo za Partizan. Bilo bi dobro da pobede jer bi nam to otvorilo put u Evropi. Želeli smo to i danas, ali je bilo nerealno da to očekujemo protiv ovakvog Partizana. Partizan je ove sezone zaslužio bar jedan trofej, a to je kup", rekao je Gaćinović za televiziju Arena.

Priliku da igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope Spartak će imati ako Partizan pobedi Mladost iz Lučana i osvoji trofej u Kupu Srbije.

Gaćinović je naveo da je rezultat utakmice u Humskoj "možda i nerealan" i da je Partizan trebalo ubedljivije da pobedi.

Spartak je remijem mogao da osigura treće mesto, a na teren je izašao u kombinovanom sastavu, bez Nemanje Nikolića, Miloša Ostojića, Mileta Savkovića, Branimira Jočića i Bojana Čečarića.

"Nikolić ima povredu prepona, Savković 12 dana pre utakmice sa Radničkim nije trenirao zbog zgloba, bili su neupotrebljivi posle Niša... Čečarić kuburi sa kolenom... To su realne stvari i sasvim normalno, dođe do zamora materijala kada celo prvenstvo igrate sa 12-13 igrača", rekao je Gaćinović.

"Mi smo jedna ekipa sa njima, druga bez njih. Ovo je realnost, iako sam mislio da ćemo jači otpor da pružimo Partizanu", dodao je.

Gaćinović je, uprkos svemu, istakao da su u Spartaku prezadovoljni sezonom, uz reči: "Prezadovoljni smo sa onim što smo postigli ove sezone, mnogo više nego što smo očekivali".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 18.05.2018
08:06

Na slici kao dva lisca

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Friday, 18.05.2018
07:39

Kako smo pustili Spartak, jeste videli, a?

avatar
ZubA
Friday, 18.05.2018
00:16

Ma daj, ovaj Spartak nije bio ni blizu onog sto smo do juce gledali. Nisu mogli 2 pasa da povezu, a vamo neka proigravanja petom kao. Zali Boze fudbala vase danas.