Gaćinović: "Ja biram klub"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.04.2015.
10:49
Izvor: Sportske.net

Prethodne nedelje saznali smo da ugovori Mijata Gaćinovića i Srđana Babića više nisu u vlasništvu Vojvodine pošto ih je otkupio švajcarski investicioni fond. I pored toga Gaćinović ističe da o promeni sredine on donosi odluku.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina prodao je tokom prethodne nedelje 75% ugovora Mijata Gaćinovića i Srđana Babića što je predsednik Šćepanović okarakterisao kao nužan postupak.

Po 25% ugovora pomenute dvojice prodala je prethodna Uprava FK Vojvodina što znači da superligaš iz Novog Sada više neće moći da se pita ništa kada je prodaja Gaćinovića i Babića u pitanju.

Na takva dešavanja ragovao je i omladinski reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović koji je posle svega istakao da je on taj koji će se najviše pitati kada je promena sredine u pitanju.

"Nas dvojica nemamo ništa sa tim. Švajcarci su kupili sva prava i to je isto kao kada nas klub kupuje. Ipak, o svojoj budućnosti ja odlučujem, ali i oni se pitaju. U svakom slučaju, na meni je da prihvatim ili odbijem ponudu, tako da sam u prilici da biram klub" konstatuje Gaćinović.

Vojvodina će od prodaje preostalog dela ugovora Mijata Gaćinovića i Srđana Babića prihodovati 1.4 miliona evra a kada se tom iznosu doda cifra od 168.000 evra koliko je zarađeno prilikom prodaje manjeg dela dva ugovora, dolazi se do cifre od "tričavih" 1.568.000 evra što sigurno nije prava vrednost dvojice talentovanih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke