Fudbaleri Zvezde PEVAJU na terenu tokom utakmica! Zna se ko je ''krivac''...

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2019.
18:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Verujemo da ovo niste znali...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović, koji je ove zime stigao iz BATE Borisova i odmah se ustalio u startnoj postavi, govorio je danas za klupski sajt i tom prilikom otkrio zanimljivu informaciju.

Naime, govoreći o velikoj podršci koju navijači pružaju Zvezdinim fudbalerima, Milunović je obelodanio i kako igrači na terenu reaguju kada čuju njihove pesme.

''Od kada sam došao u Zvezdu mnogo puta sam rekao da su navijači ovoj ekipi 12. igrač. Neverovatan su vetar u leđa. Atmosfera je na Marakani nešto neopisivo, zato i ne treba previše trošiti reči na 'Delije'.

Nama na terenu se često dešava tokom utakmice da  počnemo da pevamo sa navijačima, trčimo i pevamo.

To je motiv više i zato ih pozivam da dođu u subotu u što većem broju da pevamo zajedno. Trinaest dana bez srpskog fudbala je mnogo, zato se vidimo ubrzo na Marakani'', izjavio je Milunović.

Sledeća prilika da to još jednom ponove jeste subotnja utakmica protiv Mačve na stadionu ''Rajko Mitić''. Milunović je istakao da će crveno-beli imati i dodatni motiv za pobedu u ovom meču.

''Posle fenomenalnog, istorijskog niza bez poraza silno smo motivisani da nastavimo u istom ritmu. Kada znamo da nikada nismo primili gol od Mačve, to je poseban izazov za nas u odbrani. Staramo se na svakoj utakmici da lopta ne stigne do naše mreže, tako će biti i sada'', objašnjava Milunović.

Iskusni štoper otkrio je takođe i da ostaje i posle treninga da individualno radi.

''Fudbal je stil života. Čak i kod kuće stalno šutiram loptu. Uživam da ostanem posle treninga, jer nekolicina saigrača zadaje izazove na koje posebno volim da odgovorim. Nisu laki, ali upravo zato i jeste zanimljivo'', konstatovao je Milunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.03.2019
13:30

Na karaju prvenstva nasa pesma ce daleko da se cuje jer Srbija i srpska dijaspora ce da luduje.