Fudbaleri Vojvodine razočarani, ali vide šansu u revanšu

Autor: Beta Beta
petak 29.07.2016.
11:20
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Siniša Babić rekao je da je razočaran večerašnjim rezultatom, ali da njegova ekipa ima šanse da prodje Dinamo Minsk.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

"Razočaran sam jer smo imali mnogo šansi. Vidi se da je Dinamo dobra ekipa jer su nam dali gol iz prvog šuta na utakmici. Taj gol nas je sputao jer smo bili bliži da postignemo drugi i prelomimo utakmicu", rekao je Babić novinarima posle utakmice.

Vojvodina je propustila priliku da ostvari bolji rezultat protiv Dinamo Minska. Novosadski klub je kao domaćin igrao 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Mislim da imamo veće šanse da prođemo u revanšu jer smo pokazali da smo bolji i verujem da u Belorusiji možemo do gola. Brži smo i agresivniji. Ništa nije izgubljeno", kazao je Babić.

On je dodao da je Dinamo imao sreće jer je "ni iz čega dao gol".

"Očekujem da će u revanšu igrati slično kao u Novom Sadu. Da je ostalo 1:0, morali bi da nas napadnu. Ovako imaju dobar rezultat i sigurno se neće zaletati", rekao je Babić.

Njegov saigrač Nikola Trujić rekao je da Vojvodina još ima dobre šanse za prolaz.

“Dobro smo počeli, prvo poluvreme igrali zaista dobro, stvarali šanse i mislim da smo pokazali kako treba da igra Vojvodina. Ne znam šta se desilo u nastavku, prvih 10 minuta kao da smo bili pogubljeni, izgubili smo ritam. Primili smo gol praktično iz jedne šanse, ali ništa nije gotovo", rekao je Trujić.

On je istakao da još ništa nije izgubljeno.

"Ima još jedna utakmica. Ako budemo igrali kao ovde u prvom poluvremenu, mislim da možemo da obezbedimo prolaz u narednu fazu”, kazao je Trujić.

Revanš će se igrati u četvrtak u Belorusiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke