Fudbaleri Partizana složni: "Trenutak nepažnje kvari utisak"

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.02.2018.
23:47
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana složili su se u oceni da njihova ekipa ima dobar rezultat posle večerašnje utakmice sa Viktorijom, ali da primljeni gol "kvari utisak".

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

"Igrali smo pravu evropsku utakmicu. Trenutak male nepažnje nas je koštao gola koji kvari utisak. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Idemo tamo da ponovimo ovakvu partiju, čak odigramo i bolje", rekao je Miroslav Vulićević novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je igrao 1:1 sa Viktorijom Plzenj u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Zoran Tošić je kazao da se njegovoj ekipi ponavljaju iste greške iz utakmice u utakmicu.

"Ponavlja nam se iz utakmice u utakmicu da povedemo i onda se nesvesno povučemo i ne završimo u našu korist. Moramo da radimo na tome, ovo su evropske, ozbiljne utakmice u kojima je protivniku potrebna jedna polušansa da da gol", kazao je Tošić.

On je naveo da je utakmica bila ujednačena i da će Partizan tražiti svoju šansu u revanšu.

"Očekujem sličnu utakmicu, opreznu. Ne očekujem mnogo šansi",
dodao je krilni fudbaler crno-belih.

Danilo Pantić je rekao da je sve moguće pred revanš.

"Još 90 minuta je pred nama i sve je moguće. Jedan naš gol u gostima će mnogo značiti, a njima neće biti lako da sačuvaju svoju mrežu. Možemo da žalimo zbog toga što smo primili gol, ali ne i zbog rezultata. Biće otvoreno u Plzenju, sa mnogo šansi", rekao je Pantić.

On je naveo da se nada najboljem u Plzenju.

"Kada smo poveli, nesvesno smo se povukli, a oni su tada počeli da dominiraju i brzo smo primili gol. Nisu nas iznenadili, očekivali smo takvog protivnika. Dobra su fizička ekipa i teško je parirati im 90 minuta", kazao je Pantić.

Po njegovim rečima, atmosfera u timu je odlična i "apsolutno nema potrebe da bude suprotno".

Revanš će se igrati narednog četvrtka u Češkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 16.02.2018
11:45

Grobari zasto kukate? Pa taj Plzen je smesna ekipa, vi kao da ste izgubli kuci 5:0 pa nemate sansi za prolaz. Taj Plzen nista pokazao nije, tako da i dalje su sanse otvorene, kako su oni vama mogli dati gol (mozda cak i iz ofsajda) mozete i vi njima. Molim Vas samo pestanite da patetisete i dalje imate sanse da prodjete vise nego mi...

avatar
Dale Cooper
Friday, 16.02.2018
20:26

Ma amateri, CSKA bi nas razvalio ;) Sva sreća pa vi izvukoste Ruse...

avatar
zdenkomen
Friday, 16.02.2018
11:27

Nije to trenutak nepažnje. To je fudbalsko neznanje i neiskustvo. Malo bolji tim bi poslednjih deset minuta napadao a ne čuvao rezultat. Ko rizikuje taj i dobija. Mogli su dati još jedan i završiti priču, ovako će Viktorija mirno sedeti i čekati na kontru.

avatar
SRCE MOJE
Friday, 16.02.2018
11:03

Posle nonsalantnosti na sredini terena gospodina Zorana Tosica i pracenje igraca pogledom.posle muljanja igraca i nekakvog centarsuta i Stojketovog hocu necu primili smo go.Gospodo moja to je evropa.Ovi nesrecnici su fizicki jaka ekipa i nista vise a nasa je tragedija i ne znanje sto ih nismo dobili.Jankovica pitati sta decko igra.ostali su bili korektni .Pre naseg gola Vulicevic sam kao avet telefonira dok ga posle pet minuta nisu uocili i odmah go.Ima prostora a da li cemo nesto tamo uraditi hm nek nam je bog u pomoci.

avatar
Friday, 16.02.2018
10:48

Boze, zbog cega je Miletic stao pre tog gola i zasto nije nastavio da prati celavog i gde su bili Vulicevic i Urosevic pa i Mitrovic u nastavku akcije?! Steta jer je Miletic bio bas dobar.

avatar
magister
Saturday, 17.02.2018
03:34

Ogroman problem naše odbrane, rekao bih i Đukića kao trenera je postavljanje igrača, i praćenje, protivnika, zagrađivanje prostora. Urošević - isto kao Miletić (levi bek), nije pratio igrača, nije prišao da štiti drugu stativu. Miletić (ćela), takođe se povremeno isključuje, iako jeste odličan igrač. Mora da poradi na koncentraciji. Da ga je pratio i skočio s njim, pa malo u njega (a to se i uči i vežba na treninzima), ovaj bi tu loptu sproveo u golaut, ovako... Jeste prethodno bio ofsajd, ali milimetarski, to je nesreća a ne namera. Ali isključenje Mitrovića je skandal. Ono guranje Vuleta kod korner zastavice - skandal. Ono ubacivanje Jankovića u makaze, jedan ga gurne u drugog otpozadi, nama bi to ladno svirao penal, i to je užas. A Janković - očajan. Morao je njega da menja, a ne Sumu, velika greška Đukića.

avatar
Saturday, 17.02.2018
14:46

P.S. Za penal sam i ja danas napisao na jednog drugoj vesti, nisam hteo odmah posle meca, a ni juce, ali, danas sam defintiivno hteo i to da istaknem...

avatar
Saturday, 17.02.2018
14:46

Sve ste dobro napisali osim to(ga) da je ofsajd bio milimetarski jer nije, to svaki sudija koji drzi do sebe mora da primeti, a onaj je bio katastrofalno postavljen i nadam se da ce biti adekvatno kaznjen. Uvek gledaju Vulicevicu da bacaju lopte iza ledja i tako ga gadjaju, to mu je velika mana, a za Miletica to vazi otkad je dosao kod nas, decko jako cesto gresi u vezi postavljanja i procena, ume da iznese loptu i da lepo skoci, i solidne je brzine, ali, nestabilan je i prilicno sklon kiksevima. Nazalost, nije jedini, to odlikuje i Vuleta i Mitra, a bogami i Ostojica. I na pozdane leve bekove cemo se jos nacekati.

avatar
Momčilo-PN
Friday, 16.02.2018
10:25

Kad smo poveli trebali smo da ih udavimo ali problem je što imamo slab vezni red i što su česi posle primljenog gola dominirali terenom.

avatar
Al(a)din
Friday, 16.02.2018
08:38

1-1 uopste nije dobar rezultat

avatar
magister
Friday, 16.02.2018
01:12

Stojković 6 (loše kretanje kod gola) - Vule 8, Miletić 7.5, Mitrović 7, Urošević 5 (nije pratio igrača kod gola) - Jevtović 8, Pantić 7.5 (u polju i za 9, asistirao Vuletu kod gola, ali u šansama - užasno), Tošić 7.5 (3, 4 bljeska, ostalo loše), Suma 6.5, Janković 4 - Tavamba 7.5 (nedovoljno iskorišćen).

avatar
Fiqlini
Friday, 16.02.2018
00:58

Nazalost ovako u cesku tesko da damo gol tako da 0:0 i oni idu a grci jaooo

avatar
Beli
Friday, 16.02.2018
00:55

Taj trenutak nepaznje se zove Djukic i igrac koji je ubio igru i svu lepotu fudbala M. Jankovic. Ocigledno da samo prvi navedeni zna zasto on igra

avatar
Friday, 16.02.2018
01:42

Pa ko drugi da igra,nemamo boljeg.Dobro je postavio veceras igru,samo nije trebao Ivanovica da ubacuje umesto Sume,bolje resenje je bio Radin.