Fudbaleri Partizana odradili trening u Farumu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.08.2018.
18:31
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana izašli su na teren "Right to Dream Park-a" u Farumu i odradili poslednji trening pred sutrašnji meč sa Nordsjelandom.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Nordsjelanda i Partizana zakazan je za 9. avgust i biće odigran u gradiću koji se nalazi na periferiji Kopenhagena.

Mesto Farum udaljeno je samo dvadesetak kilometara od prestonice Danske, a fudbaleri Partizana izašli su ovog popodneva na teren "Right to Dream Park-a" kako bi odradili poslednji trening pred sutrašnju utakmicu.

Prvi put od početka sezone ekipu će na jednom gostovanju i upšte na takmičarskom meču voditi novi trener Zoran Bata Mirković koji je sa Gordanom Petrićem vodio današnji trening.

U prilogu su kadrovi sa stadiona Nordsjelanda gde je održan današnji trening vicešampiona Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 08.08.2018
19:42

Interesantno je da je u Dansku otišao 1 levi bek i to onaj koga prodajemo celo leto. Nema smisla više komentarisati činjenicu da klub vode ti ljudi i da je to očigledno nameštena stvar. Partizan vuče poteze, jedan za drugim, koji klub unazađuju ili makar usporavaju. Nadam se da možemo da pobedimo Dance u obe utakmice i da to nije pretežak zadatak.