Fudbaleri Partizana o fantastičnom golu, terenu, igri...

Autor: Beta Beta
petak 30.08.2019.
11:46
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana prezadovoljni.

EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvag
EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvag

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević ocenio je da su crno-beli zasluženo izborili plasman u grupnu fazu Lige Evropa.

"Došli smo sa jednim ciljem, a to je da prodjemo dalje i to smo uspeli. Dobro smo ih analizirali iz prve utakmice. U Beogradu smo odigrali loše prvo poluvreme, a ovde smo odigrali dobro oba poluvremena i za to smo nagradjeni", rekao je Urošević.

Partizan se juče plasirao u Ligu Evropa, pošto je igrao nerešeno 1:1 protiv Moldea i tako ga eliminisao ukupnim rezultatom 3:2.

"Mislim da smo u prvom poluvremenu imali imali više izglednijih šansi. Poklonili smo im neke šanse, ali teren je takav, nismo toliko navikli na vestačku podlogu. U drugom poluvremenu smo znali da će oni krenuti na sve ili ništa. Dali su gol, mi smo se vratili. (Nemanja) Miletić da je postigao fantastičan gol i mislim da je ovo realan ishod utakmice, da smo zaslužili da prodjemo dalje", rekao je on.

Njegov saigrač Bojan Ostojić ocenio je da plasman u Ligu Evropa ima veliki značaj za klub. 

"Najbitnije da smo prošli u grupnu fazu. Mogu da budem zadovoljan prvim poluvremenom, drugo nismo odigrali kako treba. Uspeli smo da postignemo gol i drago mi je zbog toga. Doneli smo mnogo klubu, svima nama igračima. Čestitam svima, stvarno su dali sve od sebe. Hvala im na tome. Mislim da je bilo teže u Moldeu, mada smo i u Beogradu imali negativan rezultat. Ovde smo stvarno dosta bolje odigrali, nego kod nas", rekao je Ostojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 31.08.2019
13:10

Pod hitno nekog iskusnog trenera da savetuje savu,par utakmica je jako lose postavio.