Fudbaler Zenita ima svoj san, da zaigra za - Partizan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.12.2016.
17:45
Izvor: Sportske.net, CDM.me

Iako ima sve značajniju ulogu u trofejnom ruskom klubu, mladi napadač ne krije svoju želju da eventualno zaigra i za klub za koji navija od malih nogu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Naravno, takav transfer u ovom trenutku nije realan, ali bi u upravi Partizana trebalo da u narednim godinama imaju u vidu ovu želju 22-godišnjeg crnogorskog reprezentativca Luke Đorđevića.

On je na tu temu, između ostalog, govorio u intervjuu za crnogorski portal ''CDM'' i tom prilikom otkrio svoje ambicije i na klupskom i na reprezentativnom planu, a koje bi želeo da u budućnosti ostvari.

Kako kaže, dres Partizana za njega bi bio privilegija!

''San mi je odlazak na veliko takmičenje sa reprezentacijom, osvajanje Lige šampiona i igranje u Partizanu. Za Beograđane navijam od rođenja i to je ušlo u krv, a voleo bih naravno da jednog dana dobijem tu privilegiju da nosim crno beli dres'', izjavio je Đorđević.

Radi se o momku koji je karijeru počeo u Mogrenu iz Budve, ali je još kao tinejdžer otišao u Zenit, 2012. godine.

Naravno, nije uspeo odmah da se nametne, pa je u proteklih nekoliko godina igrao na pozajmicama u Tventeu, Sampdoriji, španskoj Ponferadini, ali je ove sezone konačno pokazao da zaslužuje priliku i u Zenitu i za sada je veoma dobro koristi.

''Iskreno, za šansu kod Lučeskua sam dočekao najspremniji dosad u karijeri. Uz to sam stekao i iskustvo. Velika je stvar kada jedan klub poput Zenita veruje u vas.

Jako sam zadovoljan što sam deo takvog kluba i jedva čekam da napravim novi korak napred i postanem standardan u ekipi Zenita'',
poručio je Đorđević.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 25.12.2016
20:16

On bi bio ogromno pojačanje, samo što mislim da neće u Partizanu igrati dok ne napuni 30+ godina, jedino ako mu istekne ugovor u Zenitu ili dodje novi trener kod koga će pasti u 2. plan i raskinuti ugovor

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
12:02

Ipak se samo malo ne slazem ni sa tobom jer Everton nije sasvim prosecan, mozda su cak i jako malo iznad proseka, ne mnogo, ali sigurno nisu prosek.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
12:58

U poslednjim dvema sezone su zavrsili na 11. mestu, ali pre toga su imali dosta petih mesta, a ni sesto i sedmo mesto nije mala stvar u takvoj ligi:-) Naravno, tesko da mogu da dovedu nekog bas top igraca, to jeste retkost u njihovom slucaju.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 26.12.2016
12:15

ove sezone igra oko 10. mesta, nisam mislio sveukupno, mislio sam na Englesku PL, eto mozda su malo iznad proseka, ali nisu atraktivni za top igrače...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 25.12.2016
19:35

Inace, Aksel je u Rusiju otisao zbog tople mediteranske klime i lepih plaza:-D

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 25.12.2016
19:07

Više bih voleo da smo njega doveli umeto Tawambe. Da sam predsednik neke ekipe ne bi bilo više od 5 igrača u timu preko 23 godine.

avatar
Sunday, 25.12.2016
18:48

Ima vremena, mali, ima vremena! Pise se da smo vec sve utanacili sa Lomicem, to je ono sto mene vise zanima, a, kad smo vec kod Zenita, Sangaj ozbiljno napada Vicela:-D

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 25.12.2016
19:00

revolte pojma nemas, da imas ne bi imao tu sramnu sliku. druga stvar witsel je odbio Everton i mnogo veću platu, tako da će i kineze.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 25.12.2016
20:28

Nadam se da si sada shvatio koliko si smesan, isto ti je napisao covek. A tek ono sto si tamo napisao za Gundogana, ej, to sto ti pises je cirkus, nemoj se vise javljati...

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 25.12.2016
20:06

ne znam baš, pošto su sad Kinezi in... Everton je sasvim prosečan klub, a i koliko sam skontao Vicelu u Rusiji najviše smeta klima, on bi negde gde je toplo, tako da tu o5 Engleska otpada, ali Kina...