Fudbaler Šarlroa ''blago zaražen'' koronom?! Igrao protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2020.
13:02
Izvor: Sportske.net

Informacija koja svakako može da zabrine i crno-bele, iako su i jedni i drugi testirani pre meča.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U Partizanu se i dalje oporavljaju od prerane eliminacije sa evropske scene, a sada im je potencijalno ''natovarena'' još jedna briga!

Naime, iz Belgije su se tokom vikenda pojavile informacije da je jedan od fudbalera Šarlroa, bugarski internacionalac Ivan Goranov pozitivan na koronavirus.

Kako prenosi tamošnji ''Le Soir'' Goranov je dan posle utakmice sa Partizanom, u petak, bio ''blago pozitivan'' na virus Covid-19. Ponovno testiranje je obavljeno i u subotu, kada je i potvrđeno prisustvo virusa, pa je stavljen u karantin na nedelju dana.

''Niska serologija sugeriše da je nedavno bio pozitivan, pogotovo jer je morao da bude testiran negativno da bi se pojavio u zapisniku protiv Partizana'', objašnjava ''Le Soir'' u svom tekstu.

Šarlroa je sinoć, bez Goranova u sastavu, odigrao prvenstveni meč sa Muskronom (1:1), a prethodno je bugarski fudbaler odigrao poslednjih sedam minuta u produžecima utakmice sa Partizanom.

Podsetimo, ekipu Partizan a večeras očekuje meč sa OFK Bačkom u Humskoj, u okviru devetog kola Linglong Superlige Srbije.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 28.09.2020
17:33

Da se to desilo Partizanu, vec bi bio IZBACEN, eto prilike UEFI da pokaze svoju dosljednost, samo imamo mi dio uefe u Bg.....

avatar
Dorotej
Monday, 28.09.2020
15:31

Vrlo jednostavno, "blago zaražen ili "puno zaražen" korektna bi bila diskvalifikacija i napredovanje Partizana. Profesore, sada bi trebalo napisati UEFI, a ne bezvezna prepucavanja sa Zvezdom.

avatar
babaroga
Monday, 28.09.2020
13:49

Svaki dan covek nauci nesto novo. "blago zarazen" je verovatno neki novi termin u medicini, ja to do sada nisam cuo. Kad sam se vratio sa pecanja na Severnom moru ovi nasi nisu proveravali jesam li malo ili mnogo zarazen vec su slali policiju svaki dan da proveri izlazim li iz kuce.