Fudbaler Partizana neće da ''talasa'' zbog nedosuđenog penala

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.12.2017.
19:01
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Možda bi sve bilo drugačije da je sudija tada pokazao na belu tačku.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Partizan u nedelju nije uspeo da iskoristi Zvezdin kiks protiv Bačke, pa je bodovna razlika i dalje šest bodova u korist crveno-belih.

Ipak, posle snežnog derbija u Humskoj, kada su crno-beli remizirali sa Vojvodinom, mnogo se govorilo o nedosuđenom penalu za Partizan u drugom poluvremenu, pri vođstvu Đukićevog tima od 1:0.

Levi bek Nemanja Miletić oboren je tada u kaznenom prostoru Novosađana, ali se sudija nije oglasio.

Posle svega, svoj stav o tom detalju izneo je i sam Miletić u izjavi za ''Blic''.

''Kada se dogodio taj sporan momenat, nisam ni razmišljao previše o njemu. Potom sam posle meča pogledao snimak i shvatio, uz mnogobrojne sugestije u razgovorima sa ljudima koje poznajem, da je materijala za jedanaesterac i te kako postojalo.

Ali, vidite kakva se galama i frka podiže posle nekog dosuđenog penala Partizanu ili Zvezdi, pa ne želim da talasam. Nema kukanja, idemo dalje'', poručio je Miletić.

I zaista, crno-beli nemaju vremena za žaljenje, već u četvrtak ih očekuje utakmica sa Dinamom u Kijevu, u šestom kolu Lige Evrope, a Miletić uverava da Partizan tamo ne putuje turistički.

''Ne u Ukrajinu turistički! Ukoliko bismo savladali Dinamo, osvajanjem prvog mesta izbegli bismo jače potencijalne protivnike za šesnaestinu finala Lige Evrope. Zategnuti smo i idemo na pobedu u Kijevu'', zaključio je Miletić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 05.12.2017
22:04

Hahaha Kako mi je ovo uspelo. Vojvodine.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 05.12.2017
21:12

Zbog cega niste objavili da je na obe televizije konstatovano da je bio penal? Manje-vise na Areni, bas me briga za misljenje tog poltrona, ali, postoji tamo neko ko gleda svojim ocima i razmislja SVOJOM glavom i ocigledno ima integritet i ne mora poslusno da izvrsava jer je servilan. P.S. I ona prva situacija je bila za penal jer igrac Vovjdoine uopste nije isao na loptu, ali, obojica su rekla da je lopta isla predaleko- izgovor:-)