Fudbaler koji je PRESREĆAN što nije otišao u Zvezdu! A mogao je dva puta...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2017.
10:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

To njegovo zadovoljstvo je od zimus još veće!

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Njegov dolazak u ekipu Partizana zimus gotovo niko nije očekivao. Ali, ako je za mnoge to bilo veliko iznenađenje, za njega je ostvarenje dečačkih snova.

Tridesetčetvorogodišnji napadač Vladimir Đilas je ukazanu priliku uspeo da iskoristi. Na pripremama u Sloveniji i na Kipru je opravdao poverenje trenera Marka Nikolića i sada pokušava da se i u prvenstvenim mečevima izbori za minutažu u jakoj konkurenciji Đurđevića i Tavambe.

Protiv Voždovca je nedavno upisao svoj debitantski nastup u prvenstvenim mečevima za Partizan, a u izjavi za ''Žurnal'' otkrio je koliko mu to zapravo znači i koliko čestitki je dobio ovih dana zbog ostvarenog sna.

''Mnogo, ne mogu da opišem. Jedva čekam da prođe ova sedmica, da više niko ne zove'', objašnjava Đilas.

On ipak nije najstariji debitant u Partizanu. Par godina ranije, defanzivac Milan Obradović je kao 36-godišnjak prvi put zaigrao u crno-belom dresu.

Mogao je Đilas i drugi put da izabere u karijeri, da zaigra u dresu najvećeg rivala, ali...

''Od malih nogu sam navijač Partizana. Tačno, dva puta u minulih šest godina bio sam na pragu Marakane, ali... Na sreću, nisam ga i prekoračio, ispalo je najbolje!'', poručio je Đilas.

On je ovog proleća upisao prvenac u Ligi B timova, ali sada mu je svakako cilj da i u Superligi učini isto u dresu voljenog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado35
Sunday, 26.03.2017
13:07

😂😂😂😂😂

avatar
Aleksandar K
Sunday, 26.03.2017
11:11

Nemas ti kvalitet za Zvezdu.

avatar
Sunday, 26.03.2017
12:23

naravno , pa ko jos ima kvalitet da igra za prejaku Zvezdu koja 15 godina nije igrala Evropsko takmicenje ? ... lakse je u Partizanu da igras grupne faze LS i LE nego npr da gostujes Terzinom OFK-i ...

avatar
napred Panktizan!
Tuesday, 28.03.2017
01:38

Pitanje za Nemanja Vidiic No.1: Koliko imas godina? Ozbiljno pitam, mozda gresim, ali mislim da ti ne pamtis da je zvezda ikada igrala Evropu, osim sto gledas na YT. Mozda gresim, ispravi me ako je tako.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 26.03.2017
21:38

Zapamti kad ste vi igrali

avatar
Bafana
Sunday, 26.03.2017
18:29

Dal je Tole tu ili nije mi se i plasiramo povremeno u Evropu a vi ne znate ni kako to izgleda

avatar
MilošPB
Sunday, 26.03.2017
14:19

Pošto nema više Toleta, planirajte sledećih 10 godina da krećete u kvalifikacije sa drugog mesta i sa najverovatnijim ishodom - ispadanje od PRVOG protivnika. Teško dostižno

avatar
Sunday, 26.03.2017
10:41

Jao bre, muka mi je vise od ovih velikih navijaca jednog kluba, koji su bili na pragu drugog kluba, pa su kao srecni sto nisu potpisali.....koja glupost. Ako si bre veliki navijac jednog, sa drugim ni ne pregovaras...