Fudbaler Dinama: ''Pobedili smo Skenderbeg, pobedićemo i Partizan''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.09.2017.
20:37
Izvor: Sportske.net

Optimizam na visokom nivopu u redovima Kijevljana.

EPA/HOMEM DE GOUVEIA
EPA/HOMEM DE GOUVEIA

Povezane vesti

Iako će u Humskoj nastupiti bez standardnog napadača Mbokanjija, u kijevskom Dinamu se optimizam ne smanjuje pred duel sa Partizanom.

U izjavi za ukrajinski portal ''football.ua'', svoja očekivanja izneo je i Vladimir Šepelev, vezista ekipe iz Kijeva.

''Svi smo u pravom vojničkom raspoloženju. Dobili smo meč protiv Skenderbega, sada moramo da nastavimo u istom ritmu i da se zadržimo do kraja na prvom mestu u grupi'', poručio je Šepelev, koji je bio na klupi za rezerve u pobedi nad Skendserbegom (3:1).

Na pitanje o prednostimka i manama ekipe Partizana, Šepelev je ovako odgovorio:

''Oni su iskusan tim, čiji igrači već dugo nastupaju na visokom nivou. Čeka nas teška borba, ali u isto vreme i zanimljiva utakmica. Svi balkanski timovi imaju snažan karakter, tako da će biti mnogo borbe. Ko u tome bude bolji, dobiće ovaj meč'', zaključio je Šepelev.

Utakmica je na programu sutra od 21:05 u Humskoj, igraće se bez publike, a Šepelev to vidi kao dodatnu prednost za njegov tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agan Hodzic1
Thursday, 28.09.2017
09:42

Ne znam odakle tolika promena u ponasanju Dinamovih igraca i strucnjaka,nikada do sada oni nisu davali ocajo pompezne izhace kao da xe da bas razbesu ba sitne kimade,idajke odjednom tolika kolicina optimizma cija he cisina tolika da su samo jos za dlaku povisili dobila bi oblik ponizavanja sa prizvukom nekog vida mrznje prena Partizanu,sra se to zbacajno desilo u njihovom timu ili sam ja bio bio u staklenom zvobu ne znam odakle takav recnik koji je blizi bahacenju nego zdravim optimisticnim izjavana u granicama sportskih i fer plej nadmetanja isticanjem svojih eventualnih prednosti u odnosu na rivala koji se obicno odnosi na pojedinacne pozicije na terenu ne znam ali mi se ne svidja

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 27.09.2017
21:36

Odlicno poredjenje,sutra dve dvojke na timove iz Srbije,na 20e lep izlazak

avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 28.09.2017
07:23

Nadaj se.nJa sam grobar i ne zelim da zvezda danas izgubi.nKakvi ste to vi navijaci kad navijate za strange klubove protiv domacih?nVerujem da to nije lako, jer je to pravi pokazatelj da postoji velika doza kompleksa.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 28.09.2017
14:28

Evo i tebe da pitam,zasto bih navijao za partizan? Npr. Za Dinamo navijam zbog meni omiljenog napadaca Sevcenka,tako da su oni nesto meni lepo pruzili,partizan mi nista lepo nije pruzio,nije dao nikakve legende i odvratni su im navijaci i simpatizeri. Jel imam nesto od njihove pobede? Ako mi nekada budu davali 1000e za njihovu pobedu,navijao bih sta me briga,ali da njima zelim eto tako nesto dobro ne zelim.