FSS se priključio humanitarnoj akciji za pomoć lečenju dece

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.03.2017.
16:03
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije uključio se u humanitarnu akciju fondacije "Magnet za ljubav", koja skuplja sredstva za kupovinu uredjaja za lečenje dece, i u tu svrhu snimljen je spot sa državnim reprezentativcima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U promotivnom spotu reprezentativci Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Dušan Tadić, Aleksandar Kolarov, Zoran Tošić i selektor Slavoljub Muslin upućuju apel za pomoć i podršku u lečenju dece.

Fondaciju "Magnet za ljubav" osnovale su Kompanije MK Group i TDE Services, a podržali, između osstalih i NIS i Vlada Vojvodine. Aktivnosti Fondacije usmerene su na prikupljanje novca za kupovinu uredjaja za magnetnu rezonancu (MRI), prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku prevremeno rodjenih beba, novorodjenčadi, dece i omladine, kao i dodatne opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

"Fudbalski savez Srbije i sopstvenim primerom poziva sve koji su u mogućnosti, da se pridruže humanitarnoj akciji i doniraju novčana sredstva u skladu sa mogućnostima. Sakupljena sredstva biće upotrebljena za kupovinu uredjaja za magnetnu rezonancu, specijalnog inkubatora i dodatne opreme", navodi se u saopštenju saveza.

FSS je ostavio broj računa za sve koji žele da pomognu. AIK Banka A.D. Beograd. Dinarski račun: 105-5555511-36. Devizni račun 105051012005555559.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke