FSS reagovao na prepucavanja "večitih", šta je najbitnije za srpski fudbal u ovom trenutku?

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.10.2019.
12:14
Izvor: Beta

Oglasio se i generalni sekretar saveza.

BETAPHOTO/FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE/Nebojsa Parausic/DS
BETAPHOTO/FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE/Nebojsa Parausic/DS

Povezane vesti

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović apelovao je danas na čelnike, fudbalere i navijače Crvene zvezde i Partizana da pod hitno prestanu sa tenzijama i međusobnim prepucavanjima i da konačno shvate da bi uspeh i jednog i drugog kluba u Evropi bio od neprocenjivog značaja za prosperitet srpskog fudbala.

"Prestanimo sa tenzijama i prepucavanjima. Zajednički interes je to 15. mesto koje nam donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svaka pobeda, svaki bod može da bude zlata vredan. Urazumimo se i podržimo jedni druge. Crvena zvezda i Partizan igraju ove jeseni najvažnije utakmice u novijoj istoriji srpskog fudbala", izjavio je Šurbatović gostujući u Jutarnjem programu televizije Prva i televizije Pink.

On je podsetio da je Srbija trenutno u najboljem položaju jer za razliku od Grčke, Kipra i Hrvatske sa kojima se bori za 15. mesto na UEFA listi, jedina ove sezone ima dva kluba u trci za bodove.

Zvezda i Partizan su poslednjih dana podigli tenziju u srpskom fudbalu komentarisanjem suđenja njihovih utakmica u Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Thursday, 10.10.2019
18:17

0 komentara 😂 pa bolje da ne objavljujete ovakve vesti. Pozdrav

avatar
gorango
Thursday, 10.10.2019
17:12

PA sta poziva igrace i navijace??? Debelog pozovi pa mu reci.

avatar
Marko HM
Thursday, 10.10.2019
17:10

Kaznite ih! Svakog pojedinca, svaki klub, debelo po džepu!

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 10.10.2019
17:08

najbitnije da se prestane sa zvezdanaestercima. Ako može neka zvezda bude doživotni prvak JSL a da mi ostali igramo poštenoudbal i uživamo

avatar
Mr. Picolo
Thursday, 10.10.2019
16:48

15 mesto je isključivo u interesu Partizana, a ne zajednički interes! I kad će bre više kazne za Partizan?! Znači za njih zakon ne postoji, ili ne smeju da ih kazne kako ne bi još više kmekali, dozvoljeno im je da bacaju petarde na protivničke igrače, i baklje na teren, i da gađaju sudiju u glavu i da mu prete smrću, pa gde to još ima?!

avatar
Ovono
Thursday, 10.10.2019
15:40

Vi ste vasa ekselencijo juce rekli sta ste imali. Sada se lagano povucite na severnu tribinu i tisina lagana.

avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 10.10.2019
14:18

Dopada mi se ovaj Šurbatović,prvo sipa ulje na vatru ,pa onda gasi požar.Da li je FSS jak ? Jeste ! Onda "gospodi" iz Zvezde i Partizana oduzeti po 15 bodova i ukinuti im sponzorstva i odrediti kratak rok za privatizaciju i da fudbal u Srbiji prodiše.Ovo je sramota ko sve sedi u FSS, osvedočeni,ostrašćeni i bezobrazni,svi odakle god došli.Sport sportistima,jer oni kome god pripadali ipak imaju više poštovanja jedni za druge nego ovi idioti koji truju i zavade narod,koji ih za sve to plaća,a oni sole pamet svima.

avatar
REVØLT
Friday, 11.10.2019
08:02

Zasto Partizanu oduzeti bodove? Sponzora komotno mogu da uzmu jer kao da ga i nemamo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 10.10.2019
13:51

Prvo sama zvezda kaže da joj je prioritet titula u Srbiji, a ne prolazak grupne faze LŠ, drugo pojedini navijači zvezde pričaju da će zvezda pustiti olimpijakos u Pireju tako da olimpijakos ima bolji međusobni skor i da se nadaju da osvoje 2 boda više od olimpijakosa u duelima s Totenhemom i Bajernom, treće kako može borba Partizana za regularnost da smeta zvezdi ili Partizanu u evropskim utakmicama, ako je sve regularno zašto vam smeta da to UEFA proveri i četvrto kakve veze imaju krađe zvezde nad Inđijom i Napretkom i nameštene utakmice sa igranjem u Evropi osim što to donosi zvezdi prednost da opet igra naredne sezone kvalifikacije za LŠ umesto najboljeg tima u Srbiji ili vas možda plaši da ne igra uopšte Evropu. Nećemo se smiriti dok vas sve ne oteramo, dok zvezda ne vrati ono što je neregularno uzela, dok zvezda u Evropi ne prođe kao Skenderbeg i dok u Srbiji ne zaigra u beton ligi. Svi napolje iz srpskog fudbala!

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 10.10.2019
13:22

Draga "gospodo" iz FSS, da niste gurali nekakve evropske projekte poput Radnickog, da niste "sakatali" Napredak samo zato sto je pobedio Zvezdu u Krusevcu ne bi nam se desavale nekakve Flore i Faune i Interi iz Azerbedzana i 15 mestu sa te 4 pobede bi bili samo na bod (Partizan kuci protiv Astane naprimer), sto je najrealnije u ove osam utakmice).

avatar
Thursday, 10.10.2019
12:49

A šta ja mogu kada se sa druge strane brda bezveze diže glas??? Kažu da "Zvezdin kriminal" hara Srbijom i da većeg lopovluka od Zvezdinog nema?! Ovim su izgubili i svaki kredibilitet kod mene. I dalje ću navijati za njih u Evropi za dobrobit srpskog fudbala ali čemu ovo?! Okej! Ajde da se pravimo naivni i da verujemo da ima Zvezda mutnih radnji...iako ih ima, šta je sa periodom Toleta Karadžića??? Ali šta ćemo sa filijalama BSK, Metalac, Smederevo, Hajduk...??? Pa kad su na vašem stadionu navijači Smedereva ispisali transparent:"I ako je kec ko vrata, pevaćemo iz inata"?!?!?!?! Pa naslovi u novinama:"Cela Srbija priča o nameštanjima a FSS ćuti?!" Tada je prvi glas digao na to Savo Milošević ali je ućutao kada je dobio funkciju u Savezu?! Šta ćemo sa naslovom kada je predsednik Hajduka pošteni i prepošteni Džomba izjavio sledeće:"Ko je dobar sa Hajdukom, biće prvak!"?!? Šta ćemo sa finalom Kupa Partizan - Vojvodina na Marakani? Ono je bio najveći skandal od raspada Juge. Šta ćemo sa utakmicom Spartak - Partizan i to što su 15 minuta posle utakmice gledaoci vikali "Lopovi! Lopovi!"?! Šta ćemo sa tim da kad je UEFA bacila oko na Srbiju oko nameštanja, Tole Karadžić daje ime fudbalskog centra Mišel Platini?!?!?! Pored toliko legendi našeg fudbala?!?! Pa da bi mu se ubacio uvukao između 2 zadnja džepa. Šta ćemo sa svedočenjem bivšeg igrača Borca Dragiše Pejovića koji je dao svedočenje, da su im pretili da puste Partizan u ligaškoj utakmici?! Plus ponašanje igrača Partizana, kada je Babović pevao posle derbija 2011. godine:"Je**li smo ustašu?!" Brzo zaboravljate pastorčad naša draga!

avatar
babaroga
Friday, 11.10.2019
15:42

Svedocenje Mateusa o namestanju, N.Pazar sa deset igraca na utakmicu, sudovi udruzenog rada... Mozda bi trebalo podsetiti UEFA-u na ove sitnice?

avatar
REVØLT
Saturday, 12.10.2019
12:16

Onoga ti krsta, samo pronadji tu utakmicu protiv Rada i predacemo sve titule koje imamo.

avatar
REVØLT
Thursday, 10.10.2019
12:37

https://www.youtube.com/watch?v=hPmty2nNmHM https://www.instagram.com/p/B3bgjbqp5ff/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

avatar
noname
Thursday, 10.10.2019
12:18

tenziju su podigle sudije koje izvrsavaju naredjenja umesto da sude!