FSS opet o Partizanovim dugovima, ali ''crno na belo''!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.09.2020.
17:09
Izvor: Sportske.net, b92.net

Partizan jedno, FSS drugo...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

I dalje traje polemika na relaciji Partizan - Fudbalski savez Srbije, vezano za finansijska sredstva, odnosno ko kome i koliko duguje.

Prvo je generalni direktor Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović u izjavi za ''Blic'' konstatovao da Zvezda i Partizan trenutno duguju Savezu po milion evra, kao i da je u prethodne četiri godine Partizan po osnovu zajmova, doprinosu za učešće igrača u reprezentaciji i donacija za poboljšanje infrastruktura dobio više novca nego Crvena zvezda.

Usledila je reakcija kluba iz Humske, koji je u svom saopštenju pre tri dana otkrio da crno-beli zapravo duguju Savezu 411.000 evra, ali uz tvrdnju da je Partizanu ''oteto bezmalo 840.000 evra'', jer se FSS pojavljuje kao treća strana u ugovorima o transferu igrača.

Danas, nova reakcija iz FSS, ponovo se oglasio Jovan Šurbatović sa - novim iznosom Partizanovih dugovanja. Ipak nije milion kako je prethodno istakao, nego je, zaključno sa 28. julom ove godine, dug crno-belih 902.914 evra, prenosi B92.net.

Uz priložena dokumenta, Šurbatović dalje navodi se i da je Partizan ove godine od FSS dobio tri pozajmice: 18. februara 121.432 evra, 29. aprila 380.000 evra i 28. jula 150.000 evra. Za sve pozajmice, koje su beskamatne, Partizan je garantovao prihodom od učešća u evropskim takmičenjima, navodi se dalje. Crno-beli imaju rok do kraja oktobra da vrate dug, u suprotnom FSS može taj novac da naplati od premija UEFA koje su crno-beli zaradili igrama u Evropi.

Utisak je da će ova priča dobiti i novu epizodu...
-
Baner 1


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
peca
Friday, 18.09.2020
20:26

Izgleda da su Fss i klubovi u duznicko poverilackom odnosu i da im je fudbal puko sredstvo za manipulacije!
Fss na ledja klubova inkasira novac a da nikakvu muku nema oko stvaranja igraca.Cak se sramotno ugradjuje sa 3% na svaki transfer igraca.
Na kraju cudno je da je samo Partizan klub kome FSS trese kese da im placa!
Znaci li to da su svi drugi klubovi zadovoljni radom Fss.
Nesto je trulo u Fss i ne od sada a klubovi posledicno i ne mogu biti puno bolji ako im je uzor u radu krovna firma a ogrezla i sama u losem...

avatar
Osijek 51
Friday, 18.09.2020
19:35

Zar te sitne pozajmice ne moze iskesirati neko od clanova UO, za cega oni sluze, ako je to neka forma onda cu ja biti i predsjednik i kompletan UO i to garantiram bolji od ovih.....

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 18.09.2020
18:47

FSS je dužan da obezbedi regularnost takmičenja! FSS pozajmicama klubovima favorizuje jedne u odnose na druge i time narušava regularnost! To znači da je FSS izgubio svaki kredibilitet i da je vreme da svi odu iz srpskog fudbala. Svi napolje!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 18.09.2020
17:55

Znaci, vec su lagali za 100 hiljada. Najbolje da pozajmice budu sa kamatom, jbt! Mislim da mozda ni nemate pravo na to, moralno svakako ne.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 18.09.2020
17:47

Нису ни требали да им одговарају јер све што у ЈСД кажу сви знамо да је ноторна лаж.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 18.09.2020
17:23

Prvo je FSS rekao da je Partizan dobio za period oko 4 godine jedno milion evra koje da mu FSS nije dao ne bi igrao evropu.
Onda kada se selo i izracunalo da je to oko 200-250k po sezoni i kada je FSS shvatio da je to smesna cifra, jer da je istina da je Partizanu visila evropa za tu sumu, Partizan je ladno mogao da proda po jednog igraca ispod cene i resio bi problem.

Onda posle toga stize reakcije i neke tvrdnje da Partizan zapravo duguje 4 miliona evra, pa kada se shvatilo da su u svojim lazima preterali, sada imamo neku cifru od 900k evra duga i jos oko milion (nisam racunao) duga koji ce se vratiti od UEFINIH para za nagradu od evropskog takmicenja.

Pa daj gospodo iz FSS-a dogovorite se vise.

P.S: Jel Partizan kriv i za septembarski krah selekcija, pogotovo mlade?

avatar
Gogi-11
Friday, 18.09.2020
20:06

Za krah reprezentacije nisu krivi klubovi vec rukovodstvo i menadzeri ali kakve to ima,veze sa dugom partizana fss-u i nije ni mnogo bitno kolko se duguje vec dali savez pomaze partizan ili radi protiv... a ti veruj triu v i operativcu za neka pitanja ako ti je lakse

avatar
svojnasvome
Friday, 18.09.2020
23:05

Sa ajd bolje cuti.....

avatar
nenadnenad1234
Friday, 18.09.2020
20:44

Koje veze ovde ima trio v?
Jel FSS prvo rekao da je pozajmio milion za period od cetri godina?
Jel FSS posle toga rekao da je pozajmio cetri miliona za period od cetri godina?
Jel FSS rekao sad da Partizan duguje 900k i milion koji ce se vratiti od evropskih utakmica?

I sta je od ove tri stavka istina, ovo prvo, pa kad su se sracunali i shvatili da su ispali smesni onda su promenili plocu i proizaslo prvo druga, pa treca vest?

Kakve trio v ima veze sa izjavama FSS-a, gde blamiraju sami sebe?