FSS odlučio, Krstajić saznao svoju sudbinu, biće promena!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.08.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Mladen Krstajić je pretrpeo mnogo kritika od strane javnosti nakon Mundijala.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je predvođena Slavoljubom Muslinom uspela da se plasira na Mundijal u Rusiji, ali je Fudbalski savez Srbije odlučio da šansu na samom Mundijalu da Mladenu Krstajiću, inače Muslinovom pomoćniku tokom kvalifikacija.

Nismo se proslavili u Rusiji, ali ni obrukali kao što je bio slučaj na nekim od prethodnih prvenstava, pa je FSS razmatrao da li da Krstajić ostane šef struke našeg tima.

Odlučeno je da ostane.

"Informer" danas piše da će Mladen Krstajić biti selektor reprezentacije i u narednim utakmicama našeg tima, ali da će dobiti i mentora, kao i da se pregovara sa dvojicom u ovom trenutku.

Ta dvojica su Milorad Kosanović i Rešad Kunovac, a Kosanović je čak i potvrdio da postoje pregovori sa savezom.

"Polako, još je to daleko, moram najpre da obavim razgovore, da vidim šta će da mi kažu, kakva su im očekivanja, pa tek onda možemo da se dogovaramo. Zasad ne znam ništa detaljnije", rekao je Kosanović za "Informer".

Milan Rastavac, Ljubiša Ranković i Milan Obradović ostaju u stručnom štabu Mladena Krstajića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manasijevic
Friday, 03.08.2018
19:54

Auuuuuu, katastrofa, dodelili selektoru mentora, umesto da ga najure a onda i sami daju ostavke...predsednik FSS, covek koji ima bolesne ambicije, u Zvezdi ga prozreli i najurili, ali bogami iz reprezentacije tesko...Sta se desava prvo sa Zvezdinim i Partizanovim, a onda i ostalim legendama srpskog fudbala...ZASTO CUTITE...dignite glas protiv antifudbala u Srbiji...

avatar
Cika Boris Fr
Friday, 03.08.2018
18:37

Citam komentare i pitam se dali su ovi komentatori gledali nasu reprezentacijuu Rusiju, pa pobogu sta ste vi ocekivali da ce Srbija pobediti Brazil, glupo, drugo svi znamo koji je faktor bio protiv Svajcarske sudija Brih, i sta je tu mogo Krstajic, ama bas nista, Kostariku smo pobedili, i nije mi sad jasno sta je tu mogo Krsajic, nego sve su to kritike na navijackom opredeljenju, i dokle god bude podele a sto nije selektor zvezdas ili partizanovac nasa reprezentacija ima da bude sve gora i gora,.

avatar
Taribo West
Friday, 03.08.2018
18:35

Obavezno dovedite Rešada Kunovca! Godinama radio sa Radomirom Antićem...

avatar
Stari
Friday, 03.08.2018
18:15

Imate čoveka koji je 17 godina radio sa Klopom izmedju ostalog i u dva vrhunska kluba, a Vi ga čak i ne pokušavate dovesti. Dokle više sa ovim neznalicama!!!

avatar
magister
Friday, 03.08.2018
17:39

Najbolja opcija u ovom trenutku bila bi - povratak Siniše Mihajlovića, koji sad već ima i znanje i iskustvo za tu funkciju. Puno slobodnih nema, a dovesi nekog ko je trener u klubu da vodi reprezentaciju - to više niko ne radi. Način na koji je Krstajić postavljen, bio je loš sa više aspekata, a smena trenera koji je odveo Srbiju na SP - jeste bila upitna. Ali, činjenica je da je Muslin uspeh postigao zbog početnih dobrih rezultata, postignutih za vreme životne forme Tadića, pa i Kostića, kao i pune ozbiljnosti i koncentracije iskusnih igrača u odbrani i u sredini. Zatim smo bili svedoci sve gorih igara, dosadnog i konfuznog fudbala i izrazitog odsustva volje da popravi igru. Bio sam protiv, nisam tapšao toj smeni, ali, ne mislim da je bila sasvim pogrešna i mislim da je Muslin takođe pokazao da nije dorastao za tu ulogu, u ovom trenutku našeg fudbala, kad je zaista bilo normalno da se da prostor tim mladim igračima koji su pokazali izrazit potencijal. Ne želim da u svemu vidim prljavštinu i teoriju zavere. Zar nije normalno što su pozvani i SMS i Radonjić i Veljković i Milenković? Otkud je sa Kežman nekakav mafioza? Zašto tad nije pozvan neki supervizor, mentor, pre svih Antić, to bi verovatno bilo teško objasniti. Tad je bio potrebniji nego sad. Najčudniji i najgori potez Krstajića je smena kapitena. Takođe, problem protiv Švajcaraca su već više puta uočena navika kod naših igrača (sećam se golova i Holanđana i Argentinaca) da slabo blokiraju, okreću leđa, kreću u blok tek kad lopta stigne kod protivničkog igrača, a ne još dok putuje ka njemu. Tako igraju i klubovi, to je sistemska greška, a kad bih im ja bio učitelj, nijedan igrač (ne samo odbrambeni) koji to ne ispravi na vreme u toku razvoja, ne bi ni stigao do seniorske konkurencije. Kod gola Šaćirija,, Tošić, koji je ostao kao osiguranje na centru, neobjašnjivo je bio na udaljenosti koja ga je onemogućila da interveniše, a budući da je Šaćiri zaista jako brz, posle je sve bilo nemoguće. Zato je verovatno i izostavljen protiv Brazila. Protiv Brazila je psihički loše pripremio ekipu, umesto hrabrosti i samopouzdanja, ulio im nekakvo strahopoštovanje, tako da je za tu, užasnu utakmicu - kriv. Jedini mentor koga vidim kao prihvatljivog je i dalje - Antić.

avatar
Goran Vitaz
Friday, 03.08.2018
17:04

😂😂😂 a sećate li se selektorske komisije.....ma, nismo mi normalna nacija, definitivno. Šta mi radimo, kuda idemo??? To ni najveći umovi ne mogu da razumeju.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 03.08.2018
14:44

Bravo, ostavite ga na klupi neka se uci u repki da ga angazuju posle u nekim emiratima ili indiji a nama nek pukne jos jedan ciklus kvalifikacija, na kraju krajeva to je samo evropsko prvenstvo, kome je to zanimljivo.

avatar
Joker777
Friday, 03.08.2018
19:07

Tek igru nikad imati nećemo.

avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 03.08.2018
12:36

Ovo je nenormalno ali ajde kad se vec dovodi ,,mentor" sto se ne dovede neki krsten trener nego Kosanovic ili Kunovac koji je bio samo Anticev asistent,mozda ima veze sa tim sto je Anticu menadzer Zoran Stojadinovic.

avatar
Džonson Don
Friday, 03.08.2018
12:24

Muslin smenjen jer je odveo reprezentaciju DIREKTNO na SP (Hrvati su prošli kroz baraž), a Krstajić ostaje selektor posle razočaravajućeg rezultata. Pošteno, nema šta...

avatar
Man.United99
Friday, 03.08.2018
18:23

Da je ostao Muslin ne bi isto proslu grupu i ne bi dobili stopera za iducih deset godina jer bi umesto Milenkovica i Veljkovica igrali Vukovic i Mitrovic. Muslin je realno prosao najlaksu grupu ali smo cijelo vrijeme igrali lose, bodovi su u prvih pet kola uzeti samo na individualnu kvalitetu Tadica i Mitrovica. Sto se tice igre ni Krstajić nije bolji ali bar je pruzio priliku mladima da se nadamo da ce steci iskustvo za bolje sutra

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 04.08.2018
12:42

Govorim o tome da ne sme njih trojicu da zameni to je ocigledno.SMS-a je morao da zameni u utakmici protiv Svajcarske a,ne da vadi Milivojevica.

avatar
Z
Friday, 03.08.2018
11:23

Cekajte....Krstajic nas je predvodio na najelitnijem takmicenju na svetu, a sada dobija MENTORA.....pa jel mu SP bila neka vrsta skole ili poligon? P. S mora se priznati jedinstvo i borbenost ekope...

avatar
jv
Friday, 03.08.2018
10:36

Kosanović, naravno. To je nagrada za njegovo "stručno" mišljenje i podršku "struke" kod smene Muslina. A Evopsko možemo samo sanjati.

avatar
MarkoSi
Friday, 03.08.2018
10:29

Ovaj FSS je potpuni cirkus. Plašim se da ni jedan ozbiljan igrač više neće hteti da igra za reprezentaciju. Izgleda da se 90-te ne vraćaju samo u pogledu mafijaških obračuna i pada životnog standarda, već i u fudbalu. Sad će u nacionalnu selekciju da budu pozvani neki novi Grozdići, Juškovići i sl.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 03.08.2018
10:28

Mentora? Lepo ..Jel reprezentacija necije zabaviste pa da se zezate i ucite. Ajde vise uozbiljte se.

avatar
Mangus
Friday, 03.08.2018
10:17

Samo u Srbiji, dovedes coveka da vodi ekipu, pa mu dovedes MENTORA

avatar
CZYNWA
Friday, 03.08.2018
10:11

Милорад Косановић 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

avatar
Amar Zornic
Friday, 03.08.2018
10:10

O Boze , ko koga ...

avatar
Петар Чалић
Friday, 03.08.2018
09:59

Није лоше. Човек има муда да селектира најбоље, има муда да стави најбоље младе у ватру и има муда да позове оне који играју најбоље у нашој лиги пре осредњих играча из иностранства. Тактички мало подбаци али је то сад у савезу најмањи проблем. Ако неможе Пауновић, Николић или неки други таквог калибра онда је Крстајић сасвим добар избор.