FSS nije odustao od 'Nacionalnog stadiona'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.01.2017.
14:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Priča oko izgradnje "Nacionalnog stadiona" još uvek je aktuelna u Staroj Pazovi, tvrdi predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije uspeo da sprovede u delo svoju ideju vezanu za izgradnju "Nacionalnog stadiona", a vremenom je ta priča pala u zaborav.

Postojali su nagoveštaji da se od projekta izgradnje "Nacionalnog stadiona" odustalo, te da je odlučeno da se renoviraju objekti u Humskoj i Ljutice Bogdana, što ipak nije tačno.

"Nije razmatrana opcija da se renoviraju naša dva najveća stadiona, kao što se nije odustalo od izgradnje nacionalnog stadiona" poruka je predsednika FSS Slaviše Kokeze.

Prvi čovek FS Srbije tvrdi da će u godini pred nama biti razgovora sa predstavnicima Vlade oko infrastrukturnih projekata među kojima je i "Nacionalni stadion".

"U 2017. ćemo razgovarati sa Vladom Srbije oko infrastrukturnih projekata. Jer, poznato je da nigde u svetu fudbalski savez ne može sam da rešava ovako značajna i kapitalna pitanja" dodao je Kokeza.

Podsećamo da je prvobitni plan bio da se "Nacionalni stadion" gradi na nekoj od lokacija na Novom Beogradu, ali je kasnije predočeno da se najbolja lokacija nalazi na mestu stadiona nekadašnjeg Železnika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Tuesday, 03.01.2017
15:46

Kako da odustanu od projekta u kome moze lako da nestanu milioni evra i da niko ne skonta, a cak i da skontamo, mi kao narod smo navikli da cutimo o tome.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 03.01.2017
15:30

Hahaha E, dabogda se srusio taj stadion prvom prilikom ako ga izgradite...