FSS nastavio akciju, sjajne vesti stigle u petnaestak klubova

Autor: Beta Beta
utorak 20.02.2018.
16:52
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) nastavio je danas u Mladenovcu s akcijom podele sportske opreme klubovima širom Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Akciji podele opreme pridružilo se i Ministarstvo omladine i sporta u Vladi Srbije, pa je tako u podeli danas učestvovao i ministar Vanja Udovičić.

FSS je podeli sportsku opremu klubovima iz mladenovačkog okruga. Vrednu opremu dobili su OFK Mladenovac, Selo Mladenovac, Kovačevac, Velika Krsna, Šumadija 1962, Kosmajac, Radnički PDM, Rabrovac, Sloga (Granice), Vlaška 1950, Omladinac (Rajkovac), Šepšin, Napredak (Međulužje), Markovac, OFK Student, Borac (Amerić) i OFK Dedinje.

"Nastavili smo sa akcijom podele opreme onima kojima je najpotrebnija, a posebnu zahvalnost želim da izarazim zbog prisustva ministra Vanje Udovičića. Vlada Srbije i njeno resorno ministarstvo na čijem čelu se nalazi Vanja Udovičić prepoznali su rezultate FSS u prethodnom periodu i uključili se u realizaciju mnogih projekata od kapitalnog značaja za razvoj fudbala u Srbiji.

Samo jedan od tih projekata je i nastavak ulaganja u terene sa veštačkom travom, a veoma brzo širom Srbije biće otvoreno pet novih terena",
rekao je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.

Ministar Vanja Udovičić bio je izuzetno zadovoljan rezultatima Fudbalskog saveza Srbije u prethodnoj godini.

"Raduju me energija, vizija i rezultati FSS, naravno i naša saradnja sa Savezom, kao i ova akcija koja ima za cilj da se stvore uslovi da svi fudbalski klubovi u Srbiji imaju optimalne uslove za rad, a time i da budu baza za stvaranje novih velikih fudbalskih legendi. Uspesi srpskog fudbala, kako klupskog tako i reprezentativnog, predstavljaju ogromnu motivaciju i podstrek, ali ono što je namera svih u sistemu, a što se ovakvim akcijama postiže, jeste da naš fudbal konstantno i ubuduće bude deo evropske i svetske fudbalske elite", rekao je Udovičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke