FSS našao rešenje, "Orlovi" će imati lepu podršku!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.09.2018.
10:09
Izvor: Sportske.net

Svesni su u FS Srbije da atmosfera oko državnog tima nije na najboljem mogućem nivou i zbog toga su pred meč sa Rumunijom preduzeti koraci da stadion ne ostane prazan.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras dočekuje selekciju Rumunije u okviru drugog kola četvrte grupe Lige C UEFA Lige nacija.

"Orlovi" su startovali pobedom u Litvaniji (0:1) ali je zbog narušenih odnosa u državnom timu, odnosno razmirica na relaciji selektor - igrači, postalo jasno da stadion u Humskoj večeras neće biti pun.

Šta više, malo je verovatno da bi na utakmicu došlo više od 5.000 ljudi ali je FS Srbije preduzeo određene mere da se takva situacija spreči.

Srpska kuća fudbala podelila je 10.000 karata za večerašnji meč osnovcima iz 202 beogradske osnovne škole, tako da bi tribine ipak mogle da budu pristojno popunjene.

Kapiten Aleksandar Kolarov govorio je o ovom problemu pred duel sa Rumunijom ali je rekao da ga ne interesuje šta drugi misle.

Utakmica Srbija - Rumunija igra se večeras od 20:45, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 10.09.2018
11:06

Dobar potez. Deci do recimo petnaestak godina bi u svakom slucaju trebalo da budu otvorene tribine. Uvek, ne samo sada.

avatar
Drake
Monday, 10.09.2018
10:44

Jadna deca. Moraju da gledaju babe kako se vuku po terenu.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 10.09.2018
10:12

Samo vec i ta izjava ga cini nedostojnim kapitenske trake, on bi morao ljude da pozove da dodju u sto vecem broju, a ne da glumi neko ludilo. Stojkovic, Ivanovic, Matic, Tadic i Mitrovic tako nesto nikad ne bi izjavili. Zasto Sportklub prenosi nas u Ligi nacija?