FSS najavio iznenađenje, prvi "laureat" vredne nagrade Bakula!

Autor: Ivan Cvetković
petak 02.08.2019.
23:18
Izvor: Sportske.net, fss

Lepa inicijativa srpske krovne fudbalske organizacije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije pripremio je lepo iznenađenje za fudbalere Linglong Superlige Srbije i Prve lige Srbije u sezoni 2019/20.

Posle svakog odigranog kola, strelac najlepšeg gola na utakmicama elitnog ranga dobijaće na poklon najnoviji model ručnog sata, a ista nagrada uručivaće se i strelcu Gola meseca u Prvoj ligi Srbije.

Specijalni žiri koji bira pobednika činiće po trojica trenera čiji igrači nisu među predlozima za najlepši gol i ljubitelji fudbala širom Srbije koji će preko društvenih mreža FSS imati priliku da glasaju za svoje favorite. Ime pobednika biće objavljeno svakog petka na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Imajući u vidu da je 2. kolo Linglong Superlige Srbije bilo nekompletno zbog odlaganja dve utakmice, za strelca najlepšeg gola 1. kola domaćeg šampionata proglašen fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić.

Za njegov gol protiv Javora glasali su treneri Vojvodine (Nenad Lalatović) i Mačve (Darko Tešović), dok se šef stručnog štaba Čukaričkog Aleksandar Veselinović opredelio za pogodak igrača TSC-a Vladimira Silađija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Friday, 02.08.2019
23:42

Nebitno, meni Siladjijev gol lepsi. Nesvakidasnje na nasim terenima, sut iz kolena, spoljnom. Dobar je i ovaj Jovicicev, ali je vise majstorstva u ovom drugom golu.