FSS kaznio i Zvezdu i Partizan, ovoga puta više Partizan nego Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
petak 02.10.2020.
09:30
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šta su sad skrivili?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Disciplinski organi pedantno beleže svako oglašavanje iz Crvene zvezde i Partizana na temu suđenja, zatim njihove međusobne optužbe, kao i reči koje upućuju čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije.

Od početka sezone se to prilično često dešavalo, pa su ''disciplinci'' imali pune ruke posla.

I, dok je javnost zaokupljena Zvezdinim plasmanom u Ligu Evrope i iščekivanjem današnjeg žreba, iz FSS je stigla vest o novim kaznama za naše najveće klubove.

Kako prenosi ''Žurnal'', Partizan će za svoje najnovije postupke morati da plati 1.7 miliona dinara na ime izrečenih kazni, a Crvena zvezda je kažnjena sa 800.000 dinara.

O čemu se radi?

Razlog Partizanovog kažnjavanja jesu saopštenja posle utakmica Proleter – Crvena zvezda i Zlatibor – Partizan, kao i poruka za FSS putem zvaničnog Tviter naloga. Sve to koštaće klub iz Humske - 1.200.000 dinara.

Preostalih 500.000 dinara je kazna zbog navijačkog transparenta na južnoj tribini uoči utakmice protiv Inđije u avgustu, kada je utakmica kasnila desetak minuta dok transparent nije bio skinut.

Kada je u pitanju kazna za Zvezdu, razlog je saopštenje iz Ljutice Bogdana posle utakmice Zlatibor - Partizan. Zbog svega što je u saopštenju izrečeno, Zvezda će morati da plati 800.000 dinara.
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 02.10.2020
09:46
avatar
Südkurve München
Friday, 02.10.2020
09:39

Ja se slazem da se klubovi kazne po dzepu, ali i oduzimanjem bodova...

Medjutim i sudije trebaju snositi odgovornost ako su uticali na rezultat