FSS dreši kesu, velike premije za plasman na EP!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.10.2020.
09:22
Izvor: Sportske.net, politika.rs

Prilika koja ne bi smela da se propusti!

EPA-EFE/Fredrik Varfjell
EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije odradila je sinoć i taj meč sa Turskoj, a od sada, pa u narednih mesec dana, maksimalna pažnja biće posvećena utakmici godine, susretu sa Škotskom, 12. novembra u Beogradu, u finalu plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo.

Svi znamo koliko bi nam taj plasman značio, pogotovo što bi bio prvi posle dve decenije neučestvovanja na Evropskim šampionatima.

Ono što ohrabruje jeste utisak da je selektor Ljubiša Tumbaković pronašao i najbolji tim i željenu igru koju očekujemo da vidimo i protiv Škotske, uz nešto bolju efikasnost u odnosu na meč sa Norvežanima u polufinalu.

A kako bi naši ''Orlovi'' bili još motivisaniji da ostvare istorijski rezultat, pobrinuo se i FSS.

List ''Politika'' otkriva da će naši reprezentativci u slučaju plasmana na Evropsko prvenstvo biti nagrađeni premijama u iznosu od po 100.000 evra.

"Imajući u vidu činjenicu da će Evropska fudbalska unija (UEFA) nagraditi svakog budućeg učesnika sa oko 10 miliona evra, u našem savezu su izveli prostu računicu: da je bolje da bogato motivišu igrače za uspeh i da će na kraju u kasi FSS ostati dosta para, nego da kalkulišu'', navodi se u tekstu pomenutog lista.

Međutim, ni to nije sve!

FSS je reprezentativce već nagradio i za polufinalnu pobedu nad Norvežanima!

''FSS je odlučio da časti fudbalere sa po 25 hiljada evra za pobedu nad Norveškom u Oslu, što je bio preduslov da stignemo korak od borbe za finale baraža za odlazak na šampionat Evrope koji će se, kako je poznato, održati iduće godine u čak 13 evropskih gradova", navodi se u tekstu.

Dakle, ''Orlovi'', svi uslovi su tu, obradujte nas!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 15.10.2020
14:32

Potpuno bespotrebno bacanje para, ocigledno je da smo kvalitetniji od obe selekcije, predugo vec odsustvujemo sa EP i nikakva nagrada nije potrebna (sam plasman je vec dovoljan motiv, necemo valjda jos cetiri godine da cekamo), te pare bolje da su ulozili u infrastrukturu i terene, ne daj Boze da i VAR uvedu zahvaljujuci tim sredstvima...