FSS delegirao sudije za 34. kolo, meč u Humskoj u centru pažnje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.04.2019.
16:01
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Hoće li i ovoga puta biti nezadovoljnih?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dan-dva dana uoči 34. kola Superlige, Fudbalski savez Srbije objavio je imena arbitara koji će deliti pravdu na predstojećim mečevima plej-ofa.

Ovo kolo će u utorak od 18 časova otvoriti duel Proletera i Radničkog na ''Karađorđu'', a za glavnog sudiju ovog meča određen je Dragan Čolović.

Ostale utakmice plej-ofa igraju se u sredu, a najviše pažnje izaziva duel Partizana i Mladosti (sreda, 18h) u Humskoj. Za glavnog sudiju ove utakmice delegiran je Zoran Široki, a pomagaće mu Darko Savović i Milan Šutulović.

Dva sata ranije, u Novom Sadu će se sastati Vojvodina i Crvena zvezda, a glavni arbitar na toj utakmici biće Miloš Milanović.

Četvrta utakmica će se igrati na Banovom brdu, gde Čukarički (sreda, 18h), dočekuje ekipu Napretka, a Lazar Lukić će deliti pravdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 30.04.2019
14:27

* ugaSio (pozare)

avatar
babaroga
Monday, 29.04.2019
22:19

Tolko smo jaki da mogu i pantica da posalju da nam sudi. Pomocni neka bude Tole a drugi Tegi recimo. I opet cemo sve da zgazimo jer nam se tako moze.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.04.2019
11:39

A oni pošalju zvezdine sudije pa bude sve pošteno i vidimo realan odnos snaga i ove sezone, jel tako? Kako vas nije sramota, sudi zvezdin navijač koji ide na njihove utakmice i koji nosi njihove navijačke majice, a vi nešto pričate o regularnoj ligi i realnom odnosu snaga. Sramota!

avatar
babaroga
Tuesday, 30.04.2019
13:00

Kad prica o sramoti i sudjenju navijac kluba u cijoj skupstini su sedela 6 predsednika klubova iste lige. Dolazili timovi sa 10 igraca na utakmicu. Sudile sudije koje su bili clanovi klubova navijaca. Izvodjeni kompletni timovi petlica na megdan, za sve igrace bila neophodna posebna dozvola lekara. Igraci sami sebi dosudjivali penale. Obraza bez. Al tako je to kad neko do juce sitan i nebitan pomisli da je nesto, pa pokusa da se na silu pridruzi velikima. Ne ide to. Usput da pitam: znas li kad je klub za koji navijas ostvario zadnju pobedu u zvanicnom medjunarodnom susretu?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 29.04.2019
16:33

Kako ce sve ovo biti naplaceno, niste ni svesni...

avatar
Čerek B.
Monday, 29.04.2019
19:41

Revolte, ja stvarno ne mogu da verujem da ti i još pojedini ovde verujete da je sve stvar urote, da toliko verujete u teoriju zavere protiv Partizana. Pa vama se dva predsednika svadjaju (bivši i sadašnji) preko medija. Jedan je davao pare na kamatu a drugi je najveći grobar kluba. Osvestite se ljudi. Pa i nama je u upravi sedeo Lukić, Dan Tana... Moženo mi pričati da nam je sve pokradeno, imamo čak i nekog osnova. Ali činjenica je da su u ekipi bili igrači kao Jeremić, Cvetković, i slični. Kao kod vas sad.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 30.04.2019
11:40

Pa sta ako je davao na kamatu? Jedino ako nije bila neka lihvarska vec korektna i razumljiva, covek je imao svoj interes jer se u klubu vrte ogromne pare. Den Tana vam nista nije kriv za stanje u klubu, to je bila necija kampanja, covek je cak i normalizovao neke stvari i ugazio neke pozare. Postoji razlika izmedju tih igraca kod vas i ovih kod nas sada, mi smo tada pobedjivali u Derbijima relativno lako i glatko i uvek kada nam je trebalo. Nije to zavera nego otvoren rad protiv Partizana, to je toliko ogoljeno da je i ovaj moj odgovor tebi iskljucivo stvar kurtoazije i kao takav verovatno i suvisan i presirok.