FS Vojvodine razmatra Zvezdinu inicijativu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.05.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Vojvodine oglasio se zvaničnim saopštenjem povodom inicijative Crvene zvezde koja se tiče raspisivanja vanrednih izbora u nacionalnom Savezu.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Zvaničnim saopštenjem koje je potpisao predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine to telo je obavestilo javnost da će razmotriti predlog FK Crvena zvezda za raspisivanjem vanrednih izbora u FS Srbije.

Fudbalski savez Vojvodine u četvrtak je na Skupštini doneo odluku da nije za raspisivanje izbora u nacionalnom Savezu ali se situacije promenila nakon što je predsedniku Draganu Simoviću stigala pismena inicijativa Crvene zvezde.

Saopštenje predsednika FS Vojvodine Dragana Simovića prenosimo u celosti.

"Skupština Fudbalskog saveza Vojvodine na sednici održanoj 14.05.2015.godine, donela je odluku o tome da nije za raspisivanje vanrednih izbora u FSS jer niko nije pokrenuo inicijativu za raspisivanje vanrednih izbora.

Ovakva odluka je doneta nakon duže rasprave i određene doze konfuzije koja je unesena među delagate Skupštine. Odluka je pred delegate stavljena iznenadno i bez prethodnog dogovora sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Vojvodine.

Kako se situacija danas, 15.05.2015. godine promenila, i u Fudbalski savez Vojvodine je stigla inicijativa FK Crvena zvezda o raspisivanju vanrednih izbora, organi FSV će u najkraćem vremenu raspravljati o ovoj inicijativi.

Fudbalski savez Vojvodine će uvažiti i razmatrati svaku inicijativu koja doprinosi poboljšanju stanja u srpskom fudbalu i koja će dovesti do toga da srpskom fudbalu dođu bolji dani
" stoji u saopštenju FS Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karavuk Dino
Saturday, 16.05.2015
01:00

Ako im stigne inicijativa iz Donjeg Srema,Hoćemo li i onda biti počašćeni ovakvim saopštenjem,ovaj je zalutao u fudbalu garant!

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 15.05.2015
23:58

Tole legenda :)

avatar
Teleoptik 162km
Friday, 15.05.2015
22:39

Dok se ne smanji liga na 10 ovakve budale uvek imaju da zalutaju u fudbal.

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 15.05.2015
20:59

Sve ce uraditi da se prekine dominacija Partizana...tako sto hoce svoje ljude u Savezu...da bi napravili Calcopoli :) ... Mnogo smo superiorniji od ostalih ekipa u JSL ... Kako ide ona pesma... Ne moze nam niko nista.. jaci smo od sudbine...Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne Toleeee :D

avatar
Аполо
Friday, 15.05.2015
22:47

Sto se vi bojite smene ako imate kvalitet kao sto pricate? Ili mozda nemate pa se bojite odlaska Toleta... Koji je inace unazadio fudbal i vise figurira na mestu predsednika FSS nego sto ista de facto i radi.

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 15.05.2015
23:54

Vazno je da u Miljanic, Bulatovic, Stojkovic i Terzic unapredili fudbal :)

avatar
sashki
Friday, 15.05.2015
22:49

E moj zeleni, pricas o nekom calcopoliju a zaboravio si proslu sezonu Prvo kolo protiv pazara. Samo da napomenem da vec 5 godine brujite kako nas drzava gura, samo trazite izgovor ako kojim slucajem zvezda osvoji prvenstvo kao prosle godine, svidelo se vama ili ne zvezda ne imala daleko najbolju ekipu prosle godine. Niko ne spori da partizan Ima bolju ekipu ove sezone, al to je Bas zbog Vase toleta dacica tadica... unistavali ste zvezdu Sve Samo Kako bi nas prestigli u trofeima.