FS Srbije demantovao medije

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.03.2018.
09:29
Izvor: Sportske.net

Srpska kuća fudbala oglasila se povodom navoda koji su se u ponedeljak pojavili u pojedinim medijima.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Juče se u domaćim medijima pojavila informacija da je Fudbalski savez Srbije podržao kandidaturu Maroka za organizaciju Mundijala 2026. godine.

Na našim stranicama mogli ste da čitate da se radi o spekulaciji afričkih medija i da iz Stare Pazove nije bilo potvrde ove informacije.

Kako je u delu medija preneseno da je to zvanična odluka Saveza usledio je demanti iz srpske kuće fudbala.

"Vest u pojedinim medijima da je FSS podržao Maroko u kandidaturi za organizaciju SP 2026. godine nije tačna. FSS je isuviše ozbiljna organizacija da bi dozvolila da se takva informacija pojavi bez zvanične objave. Ukoliko bude potrebe ovim povodom oglasićemo se blagovremeno", saopštio je FS Srbije.

Zvaničnu kandidaturu za organizaciju Svetskog prvenstva 2026. godine do sada su podneli SAD/Kanada/Meksiko i Maroko, a FIFA će na Kongresu zakazanom za sredinu godine doneti odluku o tome kome će pripasti domaćinstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Tuesday, 27.03.2018
17:32

Čelnici FSS-a su se uplašili da im novinari svojim neproverenim pisanjem ne utiču na visinu premiranja SAD, Kanade i Meksika jer im je Maroko dostavio kovertu još pre neki dan. Teška su vremena, od nečega mora da se živi...

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 27.03.2018
10:18

Koliko smo ozbiljna organizacija vidjelo se kad su mediji smjenjivali selektora. Bukvalno smo sve saznavali od neimenovanih izvora kroz odredjene medije, dok su iz Saveza stizale samo reakcije na ta pisanja i to nemuste i mlake.